۰
مسعود ترشتوال:

جواز برخی از موسسات تحصیلات عالی لغو خواهد شد

سه شنبه ۱۶ جدی ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۷
جواز برخی از موسسات تحصیلات عالی لغو خواهد شد
مسعود ترشتوال رییس موسسات تحصیلات عالی خصوصی در نشستی که به هدف ارزیابی نقش موسسات آموزش عالی خصوصی در شهر مزارشریف برگزار شده بود، عنوان کرد که بعضی از این موسسات و دانشگاه ها ممکن است به دلیل عدم ارایه خدمات مفید و متناسب با استاندرد های تعیین شده جواز فعالیت شان لغو شود.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ در این نشست که با حضور عده ی زیادی از رییسان، استادان دانشگاه های خصوصی و شماری از کارشناسان آموزش عالی شرکت کرده بودند؛ روی دستاوردها و چالش های دانشگاه ها و سایر موسسات آموزش عالی خصوصی و نقش و تاثیر آنها در اجتماع امروزی کشور بحث های کارشناسانه و علمی صورت گرفت.
عبدالمجید نصرتیار رییس اتحادیه دانشگاه های خصوصی در شمال و بنیانگذار دانشگاه خصوصی آریا در ولایت بلخ از دست آوردهای این دانشگاه ها یادآوری نموده و نقش آنها را در ایجاد تغییرات مثبت و سازنده در کشور ارزنده توصیف نموده و ابراز امیدواری کرد که با ایجاد این اتحادیه بتوانند بر مشکلات و چالش های فراروی آن نیز فایق آمده و بزودی شاهد یک جامعه در حال رشد و توسعه در کشور و منطقه باشند.
به گفته وی؛ هم اکنون ۲۱ دانشگاه و موسسه خصوصی در زمینه آموزش عالی و نیمه عالی در شمال و شمال شرق کشور فعالیت دارند و آنها توانسته اند با ایجاد یک اتحادیه، اعتماد سفارت امریکا را در زمینه بهبود کیفیت آموزشی و ارتقای سطح علمی دانشجویان این موسسات جلب نموده و دولت ایالات متحده نیز با یک پیش شرط حاضر شده که در این راستا با آنان همکاری نماید.
رییس اتحادیه دانشگاه های خصوصی شمال عدم توزیع دیپلم (تصدیق نامه پایان دوره لیسانس) از سوی وزارت تحصیلات عالی، عدم بیمه استادان دانشگاه های خصوصی و عدم اختصاص بورسیه های تحصیلی برای این دانشجویان را از چالش های عمده موسسات خصوصی دانست؛ اما آقای ترشتوال وعده سپرد که کارهای مقدماتی قرارداد چاپ دیپلم های معتبر با یک شرکت خارجی به پایان رسیده و عنقریب این اوراق چاپ و بدسترس وزارت تحصیلات عالی قرار می گیرد.
به گفته آقای ترشتوال؛ بورسیه ها نیز از طریق رقابت آزاد و بر اساس اصل شایسته سالاری در اختیار همگان قرار داده می شود و هر کس در این میدان پیروز شد، بدون هیچ گونه اعمال تبعیض از آن بهره مند خواهد شد.
داکتر حسین راشد یکی از استادان برجسته دانشگاه که آقای ترشتوال را در این سفر همراهی می کرد، وضعیت امروزی بلخ را شایسته نام تاریخی آن ندانسته و از تمامی دانش پژوهان و نخبگان فکری و علمی این دیار خوست تا به یک رنسانس علمی دست زده و گذشته پر افتخار و تاریخی آنرا دوباره احیا نمایند.
سیدهدایت الله هاشمی- بلخ
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین