۰

انتقاد شماری از آموزگاران از رهبران سیاسی؛ استعدادهای جوان را قربانی بازی‌های سیاسی نکنید

شنبه ۲۸ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۹
شماری از آموزگاران مرکزهای آموزشی با انتقاد از رهبران سیاسی و حکومتی می‌گویند که بسیاری از استعدادهای جوان قربانی بازی‌های سیاسی رهبران حکومتی می‌شوند.
انتقاد شماری از آموزگاران از رهبران سیاسی؛ استعدادهای جوان را قربانی بازی‌های سیاسی نکنید

شماری از آموزگاران مرکزهای آموزشی با انتقاد از رهبران سیاسی و حکومتی می‌گویند که بسیاری از استعدادهای جوان قربانی بازی‌های سیاسی رهبران حکومتی می‌شوند.
به گزارش خبرگزای جمهور؛ مرکز عالی آموزشی کوثر دانش با حضور شماری از نمایندگان شورای ملی؛ استادان دانشگاه و دانش آموزان از نخبگان کانکور سال ۱۳۹۵ ه.ش در یک محفل با شکوه روز جمعه ( ۲۷ اسد ) در کابل تقدیر کردند.
ناظر حسین حسین‌پور، رییس عمومی مرکز عالی آموزشی کوثر دانش با انتقاد از رهبران سیاسی و حکومتی می‌گوید که بسیاری از استعدادها مردم افغانستان قربانی فضاهای سیاسی و دغل بازی‌های حکومتی می‌شوند.
وی از حکومت و رهبران سیاسی خواست که بجای ایجاد فضای رعب وحشت که به درد هیچ کسی نمی‌خورد باید زمینه پیشرفت جوانان را ایجاد کنند تا آنان بتوانند با معیارهای جهانی تحصیل کنند.
وی از جوانان و دانش‌آموزان نیز خواست که از فرصت‌های کنونی استفاده کرده و در دانشگاه‌ها به دنبال گم‌شده‌های خودشان باشند و زیر تاثیر فضاهای مسموم که حکومت و رهبران سیاسی ایجاد کرده اند نروند.
بربنیاد آمارهای وزارت تحصیلات عالی از میان بیش از ۱۶۰ هزار اشتراک کننده در کانکور سال ۱۳۹۵ بیشتر از ۱۴۷ هزار تن آنان به دانشگاه‌های عالی دولتی، نیمه عالی و خصوصی کامیاب شده‌اند.
مرکز عالی آموزشی کوثر دانش با تقدیر از نخبگان کانکور امسال به رضا رفعت اول نمره عمومی کانکور و شماری از اول نمره‌های کانکور ولایایت پول نقد، کامپیوتر و چندین سیت موبایل هوشمند هدیه دادند.
هرچند آمارهای شمولیت در نهادهای تحصیلی و نیز میزان فارغ التحصیلی دانشجویان از دانشگاه‌های کشور چشمگیر است اما نبود زمینه‌های کاری از جدی ترین نگرانی‌های پس از فراغت به حساب می‌آیند.
در همین حال عارف رحمانی یک عضو مجلس نمایندگان در این محفل از نبود زمینه‌های کاری و عدم سهم دهی حکومت به کادرهای علمی در دانشگاهای کشور به شدت انتقاد کرده و از وزارت تحصیلات عالی خواست که در زمینه راه‌یابی کادرهای علمی به نهادهای تحصیلی توجه کنند و در غیر آن چرخه‌ تحول نهادهای تحصیلی از حرکت باز خواهد ماند.
آقای رحمانی تاکید کرد که با شامل کردن کادرهای علمی و متخصص در نهادهای تحصیلی؛ که دارای سندهای ماستری و دکترا هستند وضعیت تحصیلی کشور بهتر شده و نیز به شماری زیادی از متخصصان و دانش آموختگان ایجاد شغل می‌شوند.
همزمان با این محمد سعید کاکر رییس دانشگاه پولتخنیک کابل می‌گوید که نهادهای تحصیلی با سکتورهای مرتبط خصوصی و دولتی باید روابط برقرار کنند تا از این طریق زمینه‌های کاری برای دانشجویان فارغ شده از دانشگاه زمینه کار مساعد شود.
نبود زمینه‌های کاری در کشور سبب شده است تا سالانه شماری زیادی از جوانان مجبور به ترک کشور شوند و یا هم به دلیل فقر و تنگدستی به صفوف گروهای مسلح مخالف دولت که به آنان پول خوب می‌دهند؛ بی‌پوندند.
به تازگی رییس جمهور غنی وعده داده که تا دوماه آینده ۸۰۰ بست معلمی و تا دو هفته‌ دیگر ۵ هزار بست در خدمات ملکی اعلام خواهد شد. این بست‌های کاری در حالی قرار است اعلام شود که ارقام افراد بیکار در کشور به هزاران تن می‌رسد.
عبدالاحد فقیری- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین