۰

شورای عالی توسعه شهری "طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری" را تایید کرد

سه شنبه ۳ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۸
شورای عالی توسعه شهری در جلسه روز گذشته خود که به ریاست محمد اشرف غنی رییس جمهور برگزار شده بود، "طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری" را تایید کرد.
شورای عالی توسعه شهری "طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری" را تایید کرد

شورای عالی توسعه شهری در جلسه روز گذشته خود که به ریاست محمد اشرف غنی رییس جمهور برگزار شده بود، "طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری" را تایید کرد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری، امروز (سه‌شنبه ۳ اسد) با نشرخبرنامه‌ای گفته که جلسه شورای عالی توسعه شهری عصر روز گذشته در ارگ برگزار شد و در این جلسه روی طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری، پروسه اصلاح و ساده سازی روند صدور جواز فعالیت اصناف و جمع آوری فیس خدمات شهری شهرداری کابل، حل معضل کمربند سبز لشکرگاه و توزیع سند ملکیت برای نواحی نهم و دوازدهم قندهار بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
ابتدا سید سعادت منصور نادری وزیر امور شهرسازی در رابطه به کارکردهای وزارت شهرسازی معلومات داده، گفت که افغانستان عضویت هیئت مدیره هبیتات را کسب کرده است و این موفقیت بزرگ برای افغانستان می باشد.
سپس ریاض درمل، رییس آبرسانی و کانالیزاسیون وزارت شهر سازی، طرح پالیسی آبرسانی و فاضلاب شهری را به جلسه ارائه کرد.
وی در رابطه به تغییرات اخیر در سکتور آبرسانی و فاضلاب شهری، وضعیت آلودگی آب‌های زیرزمینی شهر کابل، تقسیم وظایف بخاطر مدیریت آب‌های شهری، دورنمای پالیسی بخاطر آوردن تغییرات مثبت در سویه زندگی مردم از طریق اصلاحات و پیشرفت ها، اصول و محتویات پالیسی و چالش های فرا راه سکتور آبرسانی معلومات داد و پیشنهادات خود را در زمینه حمایت از پلان کاری استراتیژیک این پالیسی، ایجاد اداره تنظیم آبرسانی و فاضلاب و تعدیل در ماده ۳۹ قانون آب به جلسه ارائه کرد.
عبدالله حبیب زی، سرپرست شهرداری کابل گفت که ضرورت به پالیسی و کار بنیادی در عرصه آبرسانی و فاضلاب می باشد. وی افزود که در قسمت آب پارک ها نیز مشکلات جدی وجود دارد.
در همین حال آقای غنی بیان داشت که پالیسی ارائه شده در خصوص آبرسانی و فاضلاب شهری، نیاز به کار بیشتر دارد و در این پالیسی باید هزینه‌ها به گونه دقیق سنجش، منابع واضح و کارها اولویت بندی شوند.
وی افزود که باید در اولویت بندی کارها، مشخص گردد که کدام اقدامات همزمان انجام شود و همچنان این موضوع مشخص شود که این پالیسی ما را برای رسیدن به اهداف، چه اندازه ای کمک می کند.
محمد اشرف غنی بر اولویت بندی آب ها تأکید کرده گفت:" ضرورت است که استعجالیت مدیریت آب ها را درنظر گیریم تا از بحران آب جلوگیری کنیم و روی منابع قابل تجدید بحث گردد".
آقای غنی افزود که نیاز به اقدامات کوتاه مدت، وسط مدت و دراز مدت می باشد، مشکلات سیلاب درنظر گرفته شود و از زیان های احتمالی آن جلوگیری به عمل آید. وی بیان داشت که آگاهی عامه در زمینه مصرف آب مهم است تا مردم خودشان در صرفه جویی آب توجه نمایند.
جلسه، این پالیسی را مورد تایید قرار داد و خاطر نشان گردید که این پالیسی نیاز به کار بیشتر دارد تا به همه پرسش‌ها در زمینه پاسخ ارائه شود. همچنان تاکید شد که به منظور گرفتن دیدگاه های سکتور خصوصی و مردم در این خصوص، یک کمیته ایجاد گردد.
سپس سرپرست شهرداری کابل، درباره پروسه اصلاح و ساده سازی روند صدور اجازه فعالیت اصناف و جمع آوری فیس خدمات شهری شاروالی کابل، معلومات داد.
وی خاطرنشان کرد که این طرح شامل تحلیل وضعیتی اصناف شهر کابل، تحلیل وضعیتی پروسه فعلی ثبت و صدور اجازه فعالیت اصناف شهر کابل، مشکلات و نگرانی‌ها در اخذ اجازه فعالیت و اخذ یا تمدید جواز صنفی، توقعات و راه های حل از دید متشبثین، اهداف اصلاح ساده سازی پروسه صدور و اخذ فیس جواز فعالیت صنفی، پروسه پرداخت فیس سالانه خدمات شهری، ثبت اصناف شهر کابل در سیستم سرور(ODK)، مطالعه جنبه های اجتماعی و اقتصادی دست فروشان، ظرفیت سازی کارمندان شهرداری کابل و پلان تطبیقی برای آغاز پروسه جدید صدور جواز صنفی در ناحیه سوم شهر کابل شامل می‌باشند.
آقای غنی برنامه های شهرداری کابل را مثبت خواند و تأکید کرد که باید پروسه ساده سازی همچنان ادامه یابد. وی افزود: برای صدور جواز در صورتی‌که نیاز به تعدیل قوانین باشد، ادارات مربوطه پیشنهادات را شان‌را ارائه نمایند.
در این جلسه نصیر احمد درانی وزیر انکشاف دهات، هماهنگی میان ادارات را در تطبیق اهداف تعیین شده، مهم خواند.
سپس مطیع الله بهیر شهردار ولایت هلمند در رابطه به حل معضله کمربند سبز لشکرگاه صحبت کرد و طرح پیشنهادی خویش را در این خصوص به جلسه ارائه نمود.
جلسه بخاطر حل معضله کمربند سبز لشکرگاه به شهردار ولایت هلمند و سایر مسئولین مربوطه، هدایات لازم صادر کرد.
سپس روشان ولسمل، شهردار قندهار، طرح توزیع سند ملکیت برای نواحی نهم و دوازدهم ولایت قندهار و پلان ساحه قول اردوی آن ولایت را به جلسه ارائه کرد.
جلسه شورای عالی توسعه شهری پس از بحث های همه جانبه، این طرح را در پرنسیب مورد تایید قرار داد و به وزارت شهرسازی، اداره مستقل اراضی و شهرداری قندهار هدایت داد تا یک نشست تخنیکی را به منظور بحث بیشتر در این خصوص برگزار نموده و همچنان پلان عملی آن‌را با جزئیات ترتیب کنند.
جلسه در مورد سرنوشت پارک های صنعتی ولایت قندهار نیز بحث کرد و رییس جمهور هدایت داد تا مشکل تاجران و سرمایه گذاران از ناحیه زمین، حل گردد و همچنان پلان و گزارش مکمل ترتیب شود که چگونه بتوان از این زمین ها استفاده صورت گیرد.
همچنان در خصوص بروز بعضی از مشکلات در زمین قول اردوی اسبق ولایت قندهار که قبلاً به ساحه سبز مبدل شده بود، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. جلسه به ادارات ذیربط هدایت داد که هیاتی را بخاطر حل این معضله به ساحه اعزام نمایند تا پس از ارائه یافته های این هیات به ریاست جمهوری، اقدامات لازم در این خصوص اتخاذ گردد.
به همین ترتیب جلسه به ادارات مربوطه هدایت داد تا محوطه زمین قول اردوی ولایت قندهار را بخاطر جلوگیری از غصب آن با سیم های خاردار، احاطه نمایند.
خبرگزاری جمهور- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین