۰
نمایندگان مجلس:

"پل سوخته" به جزیره معتادان و لکه ننگی بر دامن کابل تبدیل شده است

پنجشنبه ۱۸ جوزا ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۴
شماری از نمایندگان مجلس می گویند که تجمع معتادان در پل سوخته کابل روز به روز افزایش می یابد و این ساحه به لکه ننگ بر دامن کابل تبدیل شده است.
"پل سوخته" به جزیره معتادان و لکه ننگی بر دامن کابل تبدیل شده است


شماری از نمایندگان مجلس می گویند که تجمع معتادان در پل سوخته کابل روز به روز افزایش می یابد و این ساحه به لکه ننگ بر دامن کابل تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ پل ساخته در غرب شهر کابل به مکان امنی برای معتادان مواد مخدر تبدیل شده است. معتادان از جاهای مختلف شهر کابل برای دستیابی به مواد مخدر و مصرف آن در این ساحه‌ای پر از جمعیت، تجمع می کنند.
در طول سال‌های گذشته دولت بارها معتادان مواد مخدر را از پل سوخته و سایر تجمع‌گاه‌های معتادان در شهر کابل جمع آوری کرده و برای تداوی به شفاخانه‌ها انتقال داده است.
اما، گفته می شود که این کار دولت موثر نبوده و معتادان پس از سپری کردن دوره ترک اعتیاد به دلیل عدم مراقبت، دوباره به مصرف مواد مخدر رو می آورند.
شماری از اعضای مجلس نمایندگان با انتقاد از دولت می گویند که اقدام دولت در جمع آوری معتادان، مشکل باشندگان شهر کابل را تاهنوز حل نکرده است.
آنان از دولت و نهادهای مسوول دولتی می خواهند که برنامه‌های مؤثرتری را برای جمع آوری معتادان از سطح شهر کابل روی دست گیرد.
غلامحسین ناصری یک عضو مجلس نمایندگان در این خصوص گفت: "پل سوخته کابل به جزیره معتادان و لکه ننگ بر دامن کابل تبدیل شده است؛ تجمع معتادان در این محل هر روز بیشتر می شود و امنیت مالی و جانی مردم محل را تهدید می کند".
آقای ناصری افزود که دولت به وضعیت زندگی باشندگان شهر کابل توجه ندارد و اگر معتادان از سطح شهر کابل به ویژه پل سوخته جمع آوری نشود، این مشکل زندگی مردم را با خطرهای جبران ناپذیر مواجه خواهد ساخت.
نادرشاه بحر دیگر عضو مجلس نیز در این خصوص گفت که دولت آنطوری که باید و شاید به این مشکل اجتماعی در شهر کابل توجه نکرده است.
آقای بحر گفت: "معتادان مواد مخدر همانند زهر خطرناک در بدنه ای از مردم افغانستان باقی است و دولت آنطوری که لازم است به این مشکل توجه نکرده است".
او خاطر نشان کرد که نهادهای مسوول باید نارسایی در خصوص معتادان را رفع کنند وگرنه این مساله به بزرگترین چالش بزرگ و خطرناک تر از پدیده تروریزم در برابر مردم و دلت افغانستان تبدیل خواهد شد.
پیش از این برخی نمایندگان، برخی حلقات در پولیس را متهم کرده اند که به شکل سازمان یافته و مافیایی به معتادان در سطح شهر کابل مواد مخدر می رسانند.
بر بنیا برخی آمارها هم اکنون حدود ۳ میلیون معتاد در افغانستان وجود دارد که اکثراً جوانان هستند.
عدم دسترسی جوانان به کار، دسترسی آسان به مواد مخدر و افزایش کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر از دلایل افزایش شمار معتادان در کشور خوانده می شود.
عبدالله امینی- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین