۰
نمایندگان بازمانده از پرواز بامیان:

کام‌ایر با ما برخورد سیاسی کرده؛ حاضریم این مورد بررسی شود

دوشنبه ۸ جوزا ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۳
نمایندگانی که از پرواز کام‌ایر به بامیان بازمانده بودند می گویند که آنان یک ساعت قبل از پرواز به میدان هوایی کابل رسیده بودند؛ اما شرکت هوایی کام ایر با آنان برخورد سیاسی کرده اند.
کام‌ایر با ما برخورد سیاسی کرده؛ حاضریم این مورد بررسی شود


نمایندگانی که از پرواز کام‌ایر به بامیان بازمانده بودند می گویند که آنان یک ساعت قبل از پرواز به میدان هوایی کابل رسیده بودند؛ اما شرکت هوایی کام ایر با آنان برخورد سیاسی کرده اند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ غلام حسین ناصری و عبدالرحمان شهیدانی دو عضو مجلس نمایندگان در نشست عمومی امروز دو شنبه (۸ جوزا) گفتند، یک ساعت پیش از پرواز به میدان هوایی کابل رسیده بودند ولی به آنان اجازه نامه ورود به میدان هوایی را صادر نکرده تا پرواز انجام شد و آنان دوباره به خانه برگشته اند.
غلام حسین ناصری گفت: "پانزده دقیقه مانده به شش داخل وی آی پی میدان هوایی کابل رسیدیم؛ پرواز ما ساعت ۶:۴۵ باید انجام می شد؛ ولی برای ما جواز ورود به میدان هوایی از سوی شرکت کام ایر صادر نشد".
آقای ناصری افزود که شرکت کام ایر با آنان برخورد سیاسی کرده و نیز بلیت‌های آنان را به کسانی دیگر فروخته بوده است.
او تاکید ورزید که هیاتی از سوی مجلس نمایندگان موظف شود تا این مساله را بررسی کند و هر قضاوتی که صورت گیرد "تابع قانون هستیم".
عبدالرحمان شهیدانی نیز گفت که تبلیغات منفی به دنبال آنان راه یافته است و او از عدم اجازه نشست به هواپیما در میدان هوایی بامیان هیچ اطلاعی نداشته است.
آقای شهیدانی گفت که او با مسوولان شرکت برشنا و وزیر ترانسپورت تماس گرفته ولی اجازه ورود از سوی شرکت کام ایر برای آنان صادر نشده است.
شهیدانی گفت: "پس از آنکه تلاش های ما بی نتجه ماند، برگشتیم به خانه؛ چون خانه آقای ناصری نزدیک بود برای چای صبح آنجا بودیم که از شرکت کام ایر دوباره برای ما تماس گرفته شد که خود را به میدان هوایی برسانید و رفتیم به بامیان پرواز کردیم".
او خاطر نشان کرد که ممانعت از نشست هواپیمای کام ایر در بامیان کار او نبوده بلکه هوادارانش چنین کاری را انجام داده است.
سرانجام عبدالرئوف ابراهیمی رییس مجلس نمایندگان به کمیسیون مصونیت وکلا دستور داد که این موضوع را بررسی کرده و به مجلس گزارش دهد.
سیداکرام یک عضو مجلس گفت که اگر به دستور این نماینده مجلس اجازه نشست به هواپیمای کام ایر داده نشده باشد، او باید زیر پیگرد قانون قرار گیرد؛ زیرا جان بیش از ۵۰ مسافر را به خطر انداخته است.
اما، آقای ابراهیمی گفت که این موضوع از سوی کمیسیون زیربط بررسی می شود و دو طرف دلایل خود ارائه خواهند کرد؛ ولی "ما تشکر می کنیم از این دو نماینده که آمادگی خود را برای بررسی این رویداد نشان دادند".
شرکت کام‌ایر، ادعا کرده است که غلام حسین ناصری و عبدالرحمان شهیدانی به دلیل تاخیر از پرواز باز مانده اند و پس از آن، آقای شهیدانی به بامیان تماس گرفته و مانع نشست هواپیما در میدان هوایی آن ولایت شده است.
هواپیمای کام‌ایر زمانی که در میدان هوایی بامیان اجازه نشست دریافت نکرد، به کابل برگشت و این دو عضو مجلس را با خود گرفته دوباره به بامیان پرواز کرد.
گفته می شود که پسر عبدالرحمان شهیدانی که آمر حوزه اول امنیتی شهر بامیان است با پرتاب سنگ به خط رنوی میدان هوایی بامیان، مانع نشست هواپیما شده است.
این مساله، زورگویی از سوی شهیدانی خوانده شد و واکنشهای زیادی را به همراه داشت.
وزارت داخله اعلام کرده است که در پیوند به این رویداد چندین مامور پولیس را بازداشت کرده است و تحقیقات از آنان جریان دارد.
عبدالله امینی- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین