۰

ترزا می: بروکسل هیچ درخواستی در ارتباط با "برگزیت" ندارد

يکشنبه ۱۰ ثور ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۷
روزنامه دیلی تلگراف صبح امروز یکشنبه (۱۰ثور) نوشته است که ترزا می نخست وزیر بریتانیا بخشی از مطالبات "تندروانه" بروکسل مربوط به مزاکرات برگزیت را رد کرده است.
ترزا می: بروکسل هیچ درخواستی در ارتباط با "برگزیت" ندارد



روزنامه دیلی تلگراف صبح امروز یکشنبه (۱۰ثور) نوشته است که ترزا می نخست وزیر بریتانیا بخشی از مطالبات "تندروانه" بروکسل مربوط به مزاکرات برگزیت را رد کرده است.
به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری جمهور؛ این روزنامه نوشته است که ترزا می هرگونه معامله با بروکسل روی مساله برگزیت را رد کرده و می گوید که در این زمینه هیچ چیزی روی میز نداریم.
خانم می گفته است که در برابر دستورالعمل آنها (بروکسل) پیرامون گفتگوهای برگزیت، بریتانیا هم دستورالعمل ویژه خود را -- بر اساس نامه فرستاده شده در مورد ماده ۵۰ پیمان لیسبون -- به رییس شورای اروپا داده است.
دیلی تلگراف می گوید که ترزا می در نامه اش به دونالد توسک رییس شورای اروپا و جریان سخنرانی اش در لانکاستر هاوس، اولویت های دولتش را در مورد مذاکره با بروکسل نظیر "مهار پدیده مهاجرت" با ختم جریان آزاد نیروی کار و کنترل بر قوانین داخلی خود این کشور و لغو تسلط چند دهه قوانین اروپایی، بر شمرده است.
دیوید دیویس وزیر برگزیت هم گفته است که دو طرف به وضاحت توضیح داده اند که گفتگوهای جدیدی را با همکاری صمیمانه آغاز خواهند کرد تا طرح مشارکتی تازه ای را بین بریتانیا و اتحادیه اروپا بسازند.
خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا طی یک همه پرسی زیر نام "پروسه برگزیت" در سال گذشته انجام شد و دو درصد، بیشتر از نصف جمعیت واجد شرایط انگلستان به آن رای مثبت دادند. اما اکنون مسایل پیچیده ای چون تجارت، مهاجرت اتباع اروپا به بریتانیا و مشارکت های اجتماعی و بیمه از جمله مسایلی است که دو طرف درگیر حل آن هستند.
تا پیش از این؛ بریتانیا در قالب قوانین خود، اولویت های اتحادیه اروپا را ملحوظ کرده بود؛ اما اکنون این قوانین پس از خروج این کشور از این اتحادیه، با تغییرات گسترده ای رو به رو خواهد شد که وضعیت اتباع بریتانیا و سایر مهاجران اروپایی را زیر تاثیر قرار خواهد داد.
به گفته دیلی تلگراف؛ ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ظرف تنها مدت ۴ دقیقه با مساله برگزیت کنار آمدند و ظاهرا توافق نظر کلی بین بریتانیا و اتحادیه در این مورد وجود داشت؛ اما مسایلی چون حقوق مهاجران اروپایی در بریتانیا و همچنین جبران مالی که بریتانیا پس از خروج از اتحادیه اروپا متعهد شده، از بحث های اساسی و مهم این اجلاس بوده است.
"برگزیت" ظاهرا از سوی اتحادیه اروپا و بریتانیا پذیرفته شده؛ اما نگرانی هایی هم از عمل کردن بریتانیا به تعهداتش در احقاق حقوق شهروندان اروپایی در این کشور مطرح است. دونالد توسک رییس شورای اتحادیه اروپا در بروکسل گفته است:"بریتانیا باید برای حفظ حقوق شهروندان اروپایی تضمین بدهد".
نزدیک به ۳.۵ میلیون شهروند کشورهای اروپایی در بریتانیا در حال تحصیل، تجارت و زندگی هستند و در مقابل، نزدیک به ۲ میلیون انگلیسی هم در کشورهای اروپایی در حال زندگی و کار می باشند.
بریتانیا پس از همه پرسی، ماه گذشته با ارسال یک نامه رسمی، پروسه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را رسما اعلام نمود.
قرار است پروسه خروج با تغییر و تعدیل در قوانینی که از آن یاد شد؛ دو سال به طول انجامد و در این مدت، بریتانیا و اتحادیه اروپا گفتگوهای زیادی در پیش رو دارند تا این روند مطابق چهارچوب قانونی که تعیین شده به پیش برود.
در همه پرسی ماه سرطان سال گذشته، نزدیک به ۵۲ درصد از مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند.
خبرگزاری جمهور – اموربین الملل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین