۰
هیات اداری مجلس:

معاشات نمایندگان غیرحاضر قطع و وظایف شان تعلیق می شود

دوشنبه ۲۱ حمل ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۳
هیات اداری مجلس فیصله کرده است، با نمایندگان که غیر حاضری دوامدار داشته باشند مطابق اصول وظایف داخلی مجلس، برخورد جدی کرده، امتیازات آنان را قطع و وظیفه شان به حالت تعلیق درخواهد آمد.
معاشات نمایندگان غیرحاضر قطع و وظایف شان تعلیق می شود


هیات اداری مجلس فیصله کرده است، با نمایندگان که غیر حاضری دوامدار داشته باشند مطابق اصول وظایف داخلی مجلس، برخورد جدی کرده، امتیازات آنان را قطع و وظیفه شان به حالت تعلیق درخواهد آمد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ پس از شکایت برخی اعضای مجلس در خصوص غیرحاضری دوامدار شماری از نمایندگان، هیات اداری مجلس امروز دو شنبه (۲۱ حمل) اعلام کرد که با نمایندگان غیر حاضر برخورد جدی و اصولی می کند.
مجلس نمایندگان همواره با چالش غیرحاضری‌های دوامدار برخی اعضا مواجه است و به همین دلیل اکثر نشست‌های مجلس بدون نتیجه پایان می یابد.
نمایندگان منتقد می گویند که برخی اعضای مجلس برای ماه‌ها و سال‌ها در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌ها حضور نمی یابند ولی معاشات و امتیازات شان را به گونه مرتب دریافت می کنند.
عبدالقادر زازی وطن دوست منشی مجلس گفت: "هیات اداری تصمیم گرفته است که در مورد غیر حاضران دایمی مجلس مطابق به ماده های ۷۳ و ۱۱۹ اصول وظایف داخلی مجلس برخورد جدی کند.
بر اساس این دو ماده اصول وظایف داخلی، نمایندگانی که به صورت دوامدار ۲۰ روز غیر حاضری داشته باشند با قطع معاش و امتیازات و بیشتر از آن با تعلیق مواجه خواهند شد.
اما شماری از نمایندگان مجلس می گویند که به رسم اعتراض نسبت به کم کاری مجلس و به ویژه عدم توجه هیات اداری در مورد اعمال صلاحیت های قانونی خود، در برخی نشست های مجلس عمداً حاضر نمی شوند.
زکریا زکریا یکی از اعضای معترض به هیات اداری گفت که مجلس باید همه اصول و پرنسیب های مجلس را در نظر بگیرد در غیر آن شماری از نمایندگان به دلیل بی عدالتی ها و کم‌کاری های مجلس به گونه اعتراض در بسیاری نشست های مجلس حاضر نمی شوند.
صدیق احمد عثمانی دیگر عضو مجلس نیز گفت: "ما به کدام اساس به مجلس حاضر شویم؛ در کمیسیون ها کار صورت نمی گیرد و هیات اداری نیز موضوعاتی را در آجنداهای مجلس می گیرد که ارزش چندانی ندارد".
آقای عثمانی افزود، مجلس در مورد غیر حاضری های دایمی تصمیم درستی نمی گیرد و این موضوع نشست های عمومی و نشست های کمیسیون ها را فلج کرده است.
به گفته وی، بسیاری از قوانین و طرح ها برای ماه ها به دلیل نبود نصاب در کمیسیون‌ها باقی می مانند و روی آنان کار صورت نمی گیرد.
به گفته او، برخی نمایندگان در اعتراض به کم‌کاری در مجلس و غیر حاضری‌های دایمی، تصمیم گرفته اند که در روزهای مشخص(شنبه‌ها و چهارشنبه‌ها) در نشست های عمومی مجلس شرکت نکنند، ولی برای کار در کمیسیون‌ها حاضر خواهند شد.
پیش از این رمضان بشردوست پیشنهاد کرده بود که معاشات و امتیازات غیر حاضران دایمی مجلس به کارمندان اداری شورای ملی اختصاص داده شود.
در سال‌های گذشته نیز هیات اداری مجلس تصمیم بر قطع امتیازات و معاشات نمایندگان غیرحاضر گرفته بودند؛ اما به دلایل نامعلوم این تصمیم عملی نشده بود.
غیرحاضران دایمی مجلس معمولاً افراد زورمند و با نفوذی هستند و احتمالاً به همین دلیل فیصله مجلس بالای آن تطبیق نمی شود.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین