۰
نمایندگان مجلس:

پیمان امنیتی با امریکا باید لغو شود

دوشنبه ۲۳ حوت ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۱
شماری از نمایندگان مجلس با اشاره به افزایش ناامنی ها و حملات انتحاری در کابل، می گویند که امریکا در تامین امنیت افغانستان همکاری نمی کند و باید پیمان امنیتی لغو شود.
پیمان امنیتی با امریکا باید لغو شود


شماری از نمایندگان مجلس با اشاره به افزایش ناامنی ها و حملات انتحاری در کابل، می گویند که امریکا در تامین امنیت افغانستان همکاری نمی کند و باید پیمان امنیتی لغو شود.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ نمایندگان مجلس تاکید دارند که تمام چالش ها و ناامنی ها در افغانستان از سوی پاکستان و امریکا است و دیگر به پیمانی که عملی نشود ضرورت نیست.
نمایندگان مجلس با اشاره به حمله شفاخانه نظامی سردارد محمد داود خان کابل می گویند که پایگاه نظامی و سفارت امریکا با این شفاخانه دیوار به دیوار اند و امریکایی‌ها در مورد این حمله اطلاعات داشته، اما با دولت افغانستان شریک نساخته اند.
عبیدالله بارکزی یک عضو مجلس گفت: "تمام مشکلات امنیتی افغانستان از سوی امریکا و پاکستان است و تا زمانیکه پیمان امنیتی با امریکا را لغو نکنیم این چالش‌ها برداشته نمی شود".
آقای بارکزی افزود، پاکستان به حمایت امریکا جنرالان متقاعد خود را به شکل قراردادی استخدام کرده است تا طالبان را بر ضد نیروهای امنیتی افغانستان آموزش دهند و آن کشور جنگ اعلام شده را برعلیه دولت و مردم افغانستان شروع کرده است.
عبدال‌الله محمدی دیگر عضو مجلس نیز گفت: "چالش های امنیتی افغانستان از دست امریکا و پاکستان است تا زمانیکه پیمان امنیتی با امریکا لغو نشود، چالشها ادامه خواهند داشت".
آقای محمدی افزود، پاکستان از بیرون نا امنی ها را در افغانستان تقویت می کند و امریکا از داخل به این کار دست می زند و هردو کشور در کشتار مردم افغانستان دست دارند.
عبدالرئوف ابراهیمی رییس مجلس نمایندگان نیز گفت که افغانستان در یک جنگ اعلام شده قرار دارد و اگر رهبران حکومت با وجود امضای موافقتنامه امنیتی با امریکا باز هم نمی توانند از مردم افغانستان دفاع کنند، بسیار شرم آور است.
آقای ابراهیمی افزود، رهبران حکومت اگر در تامین امنیت افغانستان کوتاه آمده اند باید به مردم رجوع کنند، زیرا ملت مجاهد است و همانطوری که انگلیس و روس را شکست دادند هم اکنون نیز دسایس دشمنان را خنثا می کنند.
به گفته وی، حکومت باید موضع خود را روشن کند در غیر آن مردم افغانستان دیگر تحمل مصیبت های روز افزون را ندارند.
او تاکید ورزید که با امضای موافقتنامه امنیتی با امریکا، مردم افغانستان امیدوار بودند که امنیت در کشور بهبود می یابد؛ اما نا امنی ها برخلاف توقع مردم افغانستان همه روزه در حال افزایش است.
نمایندگان مجلس می گویند، اگر امریکا با دولت افغانستان در مورد حمله بر شفاخانه ۴۰۰ بستر همکاری می کرد، چنین فاجعه ای رخ نمی داد.
به گفته آنان، امریکا با سیستم های اطلاعاتی پیشرفته خود تمام جهان را نظاره گر است اما چگونه در مورد حمله ای که قرار است در نزدیکی سفارت و میدان هلیکوپترهای نظامی اش رخ دهد، اطلاعی نداشته است.
مقام های امنیتی شمار تلفات حمله بر شفاخانه نظامی ارتش را حدود ۵۰ کشته و حدود ۱۰۰ زخمی اعلام کرده اند.
اما نمایندگان می گویند که مهاجمان حدود ۷ساعت شفاخانه را کاملا در اختیار داشته اند و به جز از دو اتاقی که در آن زخمی‌های طالبان تداوی می شدند دیگر در تمامی اتاق‌ها رفته و تا جای که مهمات داشتند به کشتار زخمی‎ها، داکتران و نرسها ادامه داده اند و زمانیکه مهمات شان تمام شده با چاقو و قمه گردن بیماران را زده اند.
به گفته آنان، شمار کشته شده‌های این حادثه بیشتر از ۲۰۰ نفر و شمار زخمی‌ها هم بیشتر از ۲۰۰ نفر هستند.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین