۰

تجلیل روزجهانی زنان از سوی مجلس با حضور تنها یک نماینده زن

سه شنبه ۱۰ حوت ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۴
مجلس نمایندگان از روز جهانی زنان در این مجلس تجلیل کرد؛ اما تنها یک نماینده زن و یک نماینده مرد در این مراسم حضور داشتند.
تجلیل روزجهانی زنان از سوی مجلس با حضور تنها یک نماینده زن

مجلس نمایندگان از روز جهانی زنان در این مجلس تجلیل کرد؛ اما تنها یک نماینده زن و یک نماینده مرد در این مراسم حضور داشتند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ در مراسم تجلیل از هشتم مارچ که امروز سه شنبه (۱۰ حوت) از سوی مجلس نمایندگان برگزار شده بود، تنها مریم کوفی و عرفان الله عرفان دو عضو مجلس حضور داشتند. متباقی همه کارمندان شورای ملی و مهمانانی بودند که از بیرون مجلس دعوت شده بودند.
حضور کم رنگ نمایندگان زن در این مجلس جالب توجه شماری از مهمانان حاضر در مراسم نیز شد و آنان از این مساله به شدت انتقاد کرد و آنان را بی اعتنایی نمایندگان زن به حقوق زنان در کشور خواندند.
به گفته آنان، نمایندگان زن در مجلس به منظور مشارکت سیاسی زنان در کشور مراسم دایر می کنند اما خود شان به این دادخواهی باور ندارند.
قدریه یزدان پرست عضو کمیسیون حقوق بشر افغانستان به حاضران مراسم گفت: "نمایندگان پارلمان ما را در مراسم تجلیل از روز زنان دعوت کرده اند اما خود شان حضور ندارند؛ همه مهمان اند و میزبان وجود ندارد؛ ای کاش پیام ما به میزبان‌ها هم برسد".
خانم یزدان پرست به وضعیت زنان در کشور اشاره کرد و گفت که زن در کشور شناخته نشده باقی مانده و تمام کارهای که در راستای دست یابی حقوق زنان صورت گرفته در ۱۶ سال گذشته نمایشی بوده است و باید زنان ۵۰ در صد در تمام بخش های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور سهم داشته باشند.
اما عرفان الله عرفان نایب منشی مجلس نمایندگان بر عدالت در راستای حقوق زنان تاکید کرد و گفت که تامین حقوق مساوی برای زنان ظلم در حق آنان است و جهانیان از این بحث به نفع تجارت شان استفاده می کنند.
آقای عرفان افزود، "هدف اساسی دین اسلام حفاظت از عزت نفس و بشریت زنان است و تاکید دین اسلام نیز بر تامین عدالت برای زنان است نه مساوات؛ از نگاه دین اسلام مساوات بر زنان ظلم است".
به گفته وی، امروزه جهان غرب با شعارهای تساوی حقوق زنان و مردان، در واقع از زنان به هدف دست یابی به مقاصد تجاری و خوش گذرانی استفاده می کند.
اما داکتر صادق مشاور دفتر حمایت از تساوی حقوق زنان سازمان ملل برای افغانستان نیز تصویب قانون منع آزار و اذیت زنان افغانستان را یک دست آورد خواند و از دولت افغانستان خواست به وعده های که در راستای حقوق زنان داده، عمل کند.
او تصویب این قانون را فرصت خوبی برای ترقی زنان در جهت دست یابی به مساوات عنوان کرد.
نسرین کروز مشاور امور زنان ریاست اجرایی گفت، زنان در کشور هنوز هم قربانی تصامیم خانواده های شان می شوند و خشونت علیه آنان روا داشته می شود.
سپوژمی وردک معین وزارت زنان نیز گفت که اگر دولت می خواهد به زنان حقوق مساوی دهد باید با راه اندازی برنامه آگاهی دهی قوی، ذهنیت ها را در برابر زنان تغییر بدهد.
به گفته وی، زنان هنوزهم به صورت جدی در خانه و اجتماع مورد تبعیض قرار می گیرند.
عبدالله امینی- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین