۰

همایش تحلیلی "انقلاب اسلامی ایران" در کابل برگزار شد

پنجشنبه ۲۱ دلو ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۱
در آستانه فرا رسیدن سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همایشی زیر نام "همایش تحلیلی انقلاب اسلامی؛ نوید رفع استضعاف و مسیری برای کسب اقتدار" در کابل برگزار شد.
همایش تحلیلی "انقلاب اسلامی ایران" در کابل برگزار شد

در آستانه فرا رسیدن سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همایشی زیر نام "همایش تحلیلی انقلاب اسلامی؛ نوید رفع استضعاف و مسیری برای کسب اقتدار" در کابل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ در این سیمینار که از سوی مرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی تبیان امروز پنج شنبه (۲۱ دلو) در کابل برگزار شده بود، سخنران انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی را الگویی برای ایجاد حکومت های اسلامی و مبارزه و ایستادگی در برابر استکبارهای جهانی عنوان کردند.
سید عیسی حسینی مزاری، رییس مرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی تبیان گفت: "انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی الگو و پر از رمز و راز و روش های است که جامعه اسلامی به شدت به آن نیاز دارند و ما باید یاد بگیریم که چگونه با این روش ها به کشور خود خدمت کنیم".
آقای مزاری افزود، انقلاب اسلامی ایران و انقلاب اسلامی افغانستان تقریباً همزمان به پیروزی رسید؛ اما چرا هم اکنون ایران به عنوان یک قطب قدرت در جهان مطرح است ولی انقلاب مجاهدین افغانستان شکست خورد و نتوانستیم و همه دست آوردهای ما به باد هوا رفت و ما سر جای اول خود برگشتیم.
به گفته وی، دلیل شکست انقلاب اسلامی افغانستان اختلافاتی بود که در میان سران مجاهدین به وجود آمد و دشمنان جهانی به دلیل نا آگاهی سیاسی مردم و مجاهدین به آن دامن می زدند.
او خاطر نشان کرد، هم اکنون نیز دشمنان اسلامی زیر عنوان مختلف از جمله این که "انقلاب اسلامی ایران به ما چه ربطی دارند" و "ترویج فرهنگ عصبیت جاهلی"، تلاش می کنند تا اختلافات را در میان جوامع اسلامی به ویژه مردم افغانستان دامن بزنند تا اینگونه مانع اقتدار افغانستان شوند.
حسینی مزاری خاطر نشان کرد که بحث اقتدار اسلامی بسیار مهم است و باید سران دولت افغانستان روی آن کار کنند و با حفظ وحدت اقشار مختلف افغانستان، حکومت وحدت ملی را به اقتدار برسانند.
آقای مزاری انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی را تداوم ایجاد حکومت پیامبر اسلام خواند و تاکید ورزید که علمای دینی در افغانستان باید با ایجاد شورای قوی، بر عملکرد حکومت نظارت کنند تا از ابتذال فرهنگی جلوگیری شده و حکومت به مسیر درستی حرکت کند.
محمد حسین جعفری قندوزی نیز گفت: "اما خمینی با تلفیق دیانت و سیاست، نوعی نظامی را به وجود آورد که هم مقبولیت مردمی دارد و هم مشروعیت دینی دارد و خود یک الگوی برای جهانیان به حساب می آید".
آقای قندوزی با اشاره به این که راه رفاه کشور برگشت به ارزشهای دینی و اسلامی می باشد، خاطر نشان کرد، انتخابات گذشته ریاست جمهوری افغانستان توسط دستکاری های استکبار جهانی به سمتی جهت داده شد و حکومت دوسره ای را به وجود آورد که یک سرش به سمت غرب در حرکت است و سر دیگر به سمت غرب و هیچ وقت هم به یکدیگر نمی رسند.
او یاد آور شد که استکبار جهانی هم اکنون وضعیتی را در کشورهای اسلامی به ویژه در سوریه، عراق، بحرین، یمن و افغانستان به وجود آورده است که مسلمانان به جان هم افتاده اند.
سیدجواد موسوی دایکندی نیز انقلاب اسلامی ایران را "صبح امید برای مسلمانان خواند" و گفت که اما خامنه ای با رهبری کامل و درست خود امید دوباره به زندگی مسلمانان جهان زنده کرد.
نوریه حسنی مسوول بخش زنان مرکز فرهنگی تبیان هم گفت: "انقلاب اسلامی ایران فرهنگ فاطمی را به حقیقت اش نزدیک کرد و این در حالی است دیگر قدرت های جهانی با استفاده از شعارهای پر لعاب و فربنده فیمینستی زنان را ابزار تجارتی خود شان ساخته اند".
به گفته وی، انقلاب اسلامی ایران زنان را به عنوان زن به زنان جهانی معرفی کرد نه چیزی که قدرتهای فیمینیستی شعار سر می دهند.
انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی با شعار "نه شرقی نه غربی؛ جمهوری اسلامی" در ۲۲ دلو ۱۳۵۷ خورشیدی با سقوط نظام شاهی محمد رضا شاه پهلوی که از متحدان امریکا خوانده می شد، به پیروزی رسید.
عبدالله امینی- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین