۰

نگرانی سناتوران از رهایی حدود ۲هزار زندانی حزب اسلامی

يکشنبه ۱۴ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۴
اعضای مجلس سنا می گویند که اگر در روند رهایی زندانیان حزب اسلامی دقت لازم صورت نگیرد، احتمال آن وجود دارد، زندانیانی که رها می شوند دوباره به صفوف طالبان برگردند.
نگرانی سناتوران از رهایی حدود ۲هزار زندانی حزب اسلامی

سناتوران در مجلس سنا از رهایی زندانیان حزب اسلامی از زندان پلچرخی کابل ابراز نگرانی دارند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ اعضای مجلس سنا می گویند که اگر در روند رهایی زندانیان حزب اسلامی دقت لازم صورت نگیرد، احتمال آن وجود دارد، زندانیانی که رها می شوند دوباره به صفوف طالبان برگردند.
به گفته سناتوران، برخی از زندانیانی که قرار است در نتیجه توافق صلح با حزب اسلامی رها شوند، به اتهام همدستی با طالبان و جنگ علیه دولت بازداشت شده اند و رهایی دوباره آنان برای امنیت ملی کشور خطرناک خواهد بود.
گلالی اکبری یک عضو مجلس سنا در نشست امروز یک شنبه (۱۴قوس) این مجلس گفت: "بر اساس توافقنامه صلح با حزب اسلامی، قرار است امروز یا فردا حدود ۲هزار زندانی منسوب به این حزب از زندان پلچرخی رها شوند؛ اما نگرانی های وجود دارد که رهایی این زندانیان بازهم مثل گذشته برای دولت و مردم افغانستان درد سر ساز نشود".
خانم اکبری افزود، برخی این زندانیان اعضای برجسته گروه طالبان هستند و به همین دلیل زندانی شده اند و اگر حکومت این مساله را جدی بررسی نکند بازهم مردم افغانستان قربانی خواهند شد.
به گفته وی، در گذشته نیز رهایی زندانیان طالبان از زندان مشکلات زیادی را برای امنیت ملی و مردم افغانستان به وجود آورده اند.
از سوی هم، فضل هادی مسلم یار رییس مجلس سنا نیز تاکید دارد که در روند رهایی زندانیان حزب اسلامی از زندان باید دقت بیشتر صورت گیرد.
آقای مسلم یار گفت: "خواهش ما از حزب اسلامی نیز این است که توافقنامه صلح با دولت سوء استفاده نکند و زندانیانی را به توافقنامه صلح با دولت پابند هستند را آزاد کند نه اینکه زندانیان رها شده دوباره در برابر دولت و مردم افغانستان جبهه بگیرند".
به گفته او، حزب اسلامی بر اساس توافقنامه صلح با دولت تنها حق دارد که خواستار رهایی زندانیان سیاسی این حزب شود و آزادی زندانیانی که در پیوند به اعمال هراس افگنانه بازداشت شده اند را نخواهد که مورد قبول مردم افغانستان نیست.
از سوی هم، مجلس سنا اعدام صحرایی یک دانشجو توسط طالبان را در ولایت میدان وردک محکوم کردند و از نهادهای امنیتی کشور خواستند که عاملان این رویداد را بازداشت کرده و به پنجه قانون بسپارند تا از طریق محاکم و بر اساس قوانین نافذه کشور به جزای اعمال شان برسند.
دو روز پیش طالبان یک دانشجو را پس از گرفتاری در ولسوالی چک میدان وردک به دار آویخت. این عمل طالبان خلاف آموزه های دینی خوانده شده و واکنش های تندی مردم را در قبال داشت.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین