۰

نمایندگان: حکومت ایستگاه مشاوران بیکاره شده است

پنجشنبه ۱۱ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۹
عبدالقادر قلات وال نماینده مردم زابل به خبرگزاری جمهور گفت: "هزینه های هنگفت مشاوران حکومت به ویژه صدها مشاور رییس جمهور و رییس اجراییه فشار مضاعفی را بر بودجه ملی وارد کرده است".
نمایندگان: حکومت ایستگاه مشاوران بیکاره شده است

شماری از نمایندگان در مجلس می گویند که حکومت به ایستگاه مشاوران بیکاره تبدیل شده و هرکس بیکار می ماند به عنوان مشاور استخدام می شود.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ برخی اعضای مجلس نمایندگان از استخدام مشاوران بیکاره در حکومت وحدت ملی به شدت انتقاد کرده و تاکید دارند که استخدام صدها مشاور بیکاره در حکومت هزینه های بزرگی را بر بودجه ملی تحمیل می کند.
عبدالقادر قلات وال نماینده مردم زابل در مجلس در این مورد به خبرگزاری جمهور گفت: "هزینه های هنگفت مشاوران حکومت به ویژه صدها مشاور رییس جمهور و رییس اجراییه فشار مضاعفی را بر بودجه ملی وارد کرده است".
آقای قلات وال افزود: هرکسی که بیکار می شود و دیگر پستی برایش پیدا نمی شود، رییس جمهور و رییس اجرایی آن را به عنوان مشاور خود استخدام می کنند در حالی که هیچ ضرورتی حس نمی گردد.
به گفته وی، شمار مشاوران بیکاره در حکومت به حدی زیاد شده است که حتی رییس جمهور در شش ماه هم فرصت پیدا نمی کند که با مشاوران خود دیدار کند.
ظهیر سعادت دیگر عضو مجلس نمایندگان نیز می گوید که استخدام بیش از ۵۰۰ مشاور در حکومت بیشترشان بر اساس قرابت های دوستی صورت گرفته است.
آقای سعادت افزود: "زمانیکه یک شخص هیچ کار و وظیفه ای نداشت باز مشاور استخدام می شود و برخی از مشاوران حکومت حتی برای ماه ها در دفتر کاری اش حضور نمی یابد".
به گفته وی، بهتر است حکومت یک نهاد یا اداره مستقل زیر نام مشاوران ایجاد کند و هر نهاد یا اداره حکومتی که به مشوره نیاز داشت به آنجا مراجعه کند تا مقام های حکومتی از استخدام مشاوران شخصی خودداری کنند.
این نمایندگان مجلس از رهبران حکومت وحدت ملی می خواهند از استخدام مشاوران غیرضروری خودداری کرده و در مصرف بودجه ملی افغانستان بی انصافی نکنند.
پیش از این اعضای مجلس سنا نیز از استخدام مشاوران بیکاره و غیرضروری در حکومت انتقاد کرده و گفته اند که حکومت وحدت ملی به "گدام مشاوران بیکاره" می ماند.
بسیاری از اعضای شورای ملی و آگاهان امور می گویند، اکثر مشاورانی که در حکومت استخدام شده اند از نگاه سطح علمی و توانایی ها مسلکی صلاحیت مشوره دادن را ندارند و بسیاری آنان تشریفاتی هستند و براساس رفاقت ها، پیوندهای خویشاوندی، قومی و تیمی استخدام شده اند.
این در حالی است که اواخر هفته گذشته رییس جمهور طی فرمانی ۱۳ عضو پیشین کمیسیون های انتخاباتی را با حفظ امتیازات قبلی شان به حیث مشاوران ریاست جمهوری مقرر کرد که انتقادهای زیادی را در پی داشت.
عبدالله امینی- خبرنگار پارلمانی جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین