۰
عبدالحفیظ منصور:

ملاهای افراطی از خود ماشین کافرسازی ساخته اند

يکشنبه ۷ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۷
آقای منصور می گوید که تروریستانی که دیروز در پاکستان تربیت شده و به افغانستان صادر شده اند امروز در بسیاری از مساجد با استفاده از امکانات دولت افغانستان اذهان مردم را مخدوش می سازند.
ملاهای افراطی از خود ماشین کافرسازی ساخته اند

عبدالحفیظ منصور٬‌نماینده مردم در پارلمان در پیوند به اظهاراتی که چندی قبل در نشست عمومی مجلس نمایندگان در مورد تدریس ثقافت اسلامی در دانشگاه ها داشت می گوید که باید در شیوه تدریس این مضمون بازنگری شده و اصلاحات به میان آید.
به گزارش خبرگزاری جمهور٬ حفیظ منصور٬‌نماینده مردم در پارلمان امروز یکشنبه(۷قوس) در نشستی که با حضور اساتید دانشگاه‌ها٬‌ دانشجویان و رسانه ها داشت از اظهارات خود در پارلمان در پیوند به مضمون ثقافت اسلامی دفاع کرده تاکید کرد و گفت که روش تدریس این مضمون در دانشگاه ها نیاز به اصلاح جدی دارد.
وی در یک نشستی که تحت عنوان ( سمینار آئین اختلافات در اسلام) برگزار شده بود از برخی ملا امامان که سخنان وی را کفرآمیز خوانده بودند سخت انتقاد کرد.
آقای منصور این ملا امامان را متهم به تروریست پروری کرد و افزود که روزانه یک نفر را به دین اسلام دعوت نمی کنند اما در عوض صد نفر را کافر می سازند. (تکفیر میکنند)
وی در این زمینه گفت:" مسلمان آن کسی نیست که من درست میگویم یا غلط٬ شما باید قبول کنید! اگر قبول نکنید کافر می شوید! این درست نیست؛ این را تو از کجا پیدا کردی؟ کدام منبع آن را گفته است؟ کدام اصل دینی به تو این اجازه را داده؟ در اولین فرصت وقتی میروی ناشنیده و درک نکرده نوشته میکند که فلانی کافر و فلانی فاسق! روزانه چند نفر را به اسلام دعوت میکنی که صد نفر را کافر می سازی؟ ماشین کافرسازی از خود جور کردی".
آقای منصور همچنین تصریح کرد تروریستانی که دیروز در پاکستان تربیت شده و به افغانستان صادر شده اند امروز در بسیاری از مساجد با استفاده از امکانات دولت افغانستان اذهان مردم را مخدوش می سازند.
وی تاکید کرد: "کسانی که در گذشته به عنوان محافظ برای برخی از وزرای طالبان بوده اند امروز آمده از منبر فتوا صادر میکنند که رسیدگی به این موضوع و جلوگیری از گسترش افراطیت در کشور از وظیفه اصلی وزارت حج و اوقاف است".
آقای منصور از ملا امام مشخصی نام نبرد اما گفت:" زمانی که ما مضمون ثقافت اسلامی را در متون درسی دانشگاه ها پیشنهاد کرده بودیم این ملا امامان یا متولد نشده بوده و یا هم کودک بودند".
او گفت که هر نوآموزی که چند کلمه از دین میفهمد، بیاید به جای پیشوایان و امامان فتوا صادر کند بازار دین را آشفته می سازد.
وی با انتقاد از کسانی وی را متهم به کفرگویی کرده است افزود: "در اختلاف دیدگاه ها نباید به همدیگر تهمت بسته و دروغ ببندیم بلکه اختلافات را براساس منطق و عقلانیت حل نماییم".
این عضو مجلس می گوید که وی به عنوان استاد مضمون ثقافت اسلامی٬ سه سال قبل نیز به وزارت تحصیلات عالی در این خصوص هشدار داده بود.
آقای منصور به این باور است که افکار تازه وارد شده در افغانستان از تروریستان حمایت کرده و به جنگ های قومی و قبیله‌ای دامن می‌زند.
او تاکید کرد که هر کسی میخواهد دین اسلام را پاس بدارد باید حدس و گمانه زنی ها را کنار گذاشته و براساس سند و ثبوت بیاید طرف مقابل را نقد کند.
آقای منصور در مورد تروریسم فکری گفت: "وقتی در مضمون ثقافت اسلامی در پوهنتون ها میروند و درس میدهند که زنان حق ندارند درس بخوانند، دانشگاه بخوانند و کار کنند بجز از تروریست فکری دیگه چیست؟ وقتی در برخی مساجد برای موفقیت گروه طالبان دعا می کنند غیر از تروریست فکری دیگه چیست؟ وقتی در بعضی مناطق شمار محدودی از ملاها بنام عالم دینی نماز جنازه سرباز شهید اردو و سرباز ما را نمی خوانند غیر از اینکه تروریست فکری هستند دیگه چیستند؟ وقتی زیر نام ثقافت اسلامی میروند و اسامه بن لادن را شهید میگویند غیر از اینکه این استاد تروریست فکری هست دیگه چیست؟ وقتی جوانهای پاک از قرا و قصبات به دانشگاه ها می آیند و جذب گروه های فکری افراطی می شوند بیش از دو حال نیست یا بگویند این جوان ها مادرزاد تروریست بودند یا اینکه در مکتب ما، مسجد ما، پوهنتون ما کسانی لانه کرده اند و موضع گرفته اند که این جوانان را می برند به سمت گروههای تندرو"

گفتنی است عبدالحفیظ منصور در جریان هفته گذشته در نشست عمومی مجلس چنین گفته بود: "من همیشه از نیروهای امنیتی و دفاعی کشور انتقاد کرده‌ام که آنان چرا جلو حمله‌های هراس‌افگنی را کمتر می‌گیرند. این انتقاد سرجایش درست است، ولی بخش بزرگ اعمال هراس‎افگنی به وزارت‌خانه‌های ارشاد و اوقاف، تحصیلات عالی، اطلاعات و فرهنگ، وزارت معارف، شورای سراسری علما بر می‌گردد. بیشتر مسجد‌های ما فکر افراطی پخش می‌کنند".
او هشدار داده بود که "ثقافت اسلامی همین اکنون در دانشگاه‌های افغانستان هراس‌افگن تربیت می‌کند" و به این مورد تاکنون توجه‌ زیادی نشده است.
سخنان وی واکنش های جدی را در پی داشت و شمار زیادی از او پشتیبانی و عده‌ای هم او را به کفرگویی متهم کرده بودند.
تبلیغ افراطیت در افغانستان موضوع تازه ای نیست. چندی قبل عبدالله عبدالله٬ رییس اجرایی نیز گفته بود حزب‌التحریر در این کشور به عنوان شاخه غیرنظامی گروه‌های تروریستی به صورت گسترده فعالیت می‌کند.
قبل از این نیز در اواخر سال ۱۳۹۴ گزارشهایی وجود داشت که بیش از ۲۰۰ دانشجو در دانشگاه ننگرهار طی راهپیمایی با حمل پرچم های داعش و طالب ازگروه های تروریستی اعلام حمایت کرده بودند.
در روی دیوار دانشگاه کابل نیز قبل از این توسط افراد نامعلوم"زنده باد داعش" ‌نوشته شده بود.

زهراجویا-خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین