۰

مجلس کارکردهای وزرای امنیتی را بررسی می کند

دوشنبه ۱۰ عقرب ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۸
مجلس نمایندگان در پیوند به وضعیت امنیتی در کشور به کمیسیون های مربوطه خود دستور داد که کارکردهای وزرای امنیتی را با جدیت بررسی کنند.
مجلس کارکردهای وزرای امنیتی را بررسی می کند

مجلس نمایندگان در پیوند به وضعیت امنیتی در کشور به کمیسیون های مربوطه خود دستور داد که کارکردهای وزرای امنیتی را با جدیت بررسی کرده و در زمینه پیشنهادات شان را به هیات اداری پیشنهاد کنند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ عبدالروف ابراهیمی رییس مجلس نمایندگان در نشست امروز دو شنبه(۱۰عقرب) این مجلس به کمیسیون های اموردفاعی و امنیت داخلی دستور داد که با بررسی کارکردهای وزرای امنیتی سوالات تخصصی را در پیوند به چالش های امنیتی کشور آماده کرده و به هیات اداری پیشنهاد کنند تا وزرای یاد شده در یکی از نشست های مجلس استجواب شوند.
آقای ابراهیمی وضعیت امنیتی را در کشور نگران کننده خواند و گفت: "می بالیم به سربازان نیروهای امینتی خود که در برابر تروریزم بین المللی از حاکمیت ملی کشور دفاع می کنند؛ عملکرد آنان قابل تقدیر است ولی در رهبری این نیروها مشکلاتی را شاهد استیم".
رییس مجلس تاکید ورزید که شرایط جنگی در کشور با نواقصاتی همراه بوده و کمیسیون ها باید سوالاتی را آماده کنند که مجلس بتواند از آن نتیجه بگیرد.
به گفته وی، پاسخ های کلیشه ای وزرای امنیتی که در نشست های قبلی مجلس نیز ارائه شده، پاسخگوی نیازمندی های شرایط کنونی امنیتی در کشور نیست.
اقبال صافی دیگر عضو مجلس نیز در پیوند به اوضاع امنیتی در کشور گفت که عملکرد کنونی نهادهای امنیتی جواب گوی شرایط کنونی کشور نیست و مجلس باید در این خصوص تصمیم جدی بگیرد.
آقای صافی بیان داشت: "رهبری نهادهای امنیتی مسوولیت خود را انجام نمی دهند و از خطوط جنگ با خبر نیستند؛ آنان باید ناتوانایی شان را بپذیرند و خود استعفا دهند".
به گفته وی، رهبری نهادهای امنیتی از عملکرد قول اردوها نظارت نمی کنند و همین بی پروایی ها سبب شده که یک قول اردو تمامی افراد یک کندک خود را از دست می دهد ولی پرسانی وجود ندارد و فرمانده‌هان قول اردو مکافات و مجازات نمی شوند.
در همین حال برخی از نمایندگان تاکید دارند که مجلس آنطوری که لازم است از صلاحیت های نظارتی خود استفاده نمی تواند.
صالح محمد صالح در خصوص اوضاع جاری در کشور گفت: "ما همیشه از کم کاری های رهبران حکومت شکایت می کنیم ولی هیچ گاه خود ما نسبت بی اتفاقی در درون مجلس نتوانسته ایم صلاحیت های نظارتی خود را به شکل درست اعمال کنیم که نتیجه ملموسی در پی داشته باشد".
انتقادها از عدم استفاده از صلاحیت های نظارتی مجلس همواره از سوی برخی نمایندگان مطرح شده و آنان می گویند که چند دسته گی در میان نمایندگان سبب شده که در کنار حکومت خانه ملت نیز در نظارت از کارکردهای حکومت کارایی لازم را نداشته باشد.
به گفته آنان، اعضای مجلس در بسیاری از نشست های استجوابیه با وزرا، به چندین دسته تقسیم می شوند و تعدادی نمایندگان نسبت وابسته گی های مختلف، به نحوی از وزرا حمایت می کنند و این گونه نشست‌های مجلس بی نتیجه پایان می یابد.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین