۰
وزارت زراعت:

۴۰ درصد از مردم افغانستان با کمبود مواد غذایی مواجه هستند

سه شنبه ۲۷ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۳
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که حدود ۴۰ درصد از مردم افغانستان که شامل ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌شوند، با کمبود مواد غذایی مواجه هستند.
۴۰ درصد از مردم افغانستان با کمبود مواد غذایی مواجه هستند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که حدود ۴۰ درصد از مردم افغانستان که شامل ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می‌شوند، با کمبود مواد غذایی مواجه هستند.
به گزارش خبرگزاری جمهور،۱۸ اکتوبر- روز جهانی غذا- این روز در سراسر جهان از روز جهانی غذا تحت عنوان "اقلیم در حال تغییر است و زراعت نیز باید تغییر کند" تجلیل شده است.
میرامان الدین حیدری معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تجلیل از این روز گفت که در حال حاضر چهل درصد مردم افغانستان از مصونیت غذایی برخوردار نیستند
وی بیان داشت، با آن که نبود مصونیت غذایی ناشی از عدم رشد اقتصادی کشور می شود اما دلایل دیگری چون نبود اشتغالزایی و بازگشت مهاجرین به داخ لکشور، مصونیت غذایی را به گونه بیشتر مورد تهدید قرار داده است.
آقای حیدری افزود که رهبری وزارت زراعت، در بخش حمایت از دهقان و زمینه سازی برای فراهم نمودن مقاد به اقتصاد جامعه دهقانان و تهیه مواد غذایی مصون برای مردم کارهای مفید را انجام داده است که بخشی از این فعالیت ها، به تصویر کشیده شده است.
از سوی هم، برخی از سازمان های بین المللی در افغانستان تاکید دارند که با همکاری مشترک، فقر از جامعه افغانی برچیده خواهد شد.
انجلین روداکوبنا معاون برنامه غذایی جهان در افغانستان گفت که برای ریشه کن کردن فقر و گرسنگی، باید نهادهای مربوطه، رشد زراعت افغانستان را در محراق توجه قرار داده و سرمایه گذاری نمایند که در این راستا، برنامه غذایی جهان آماده همکاری با حکومت افغانستان است.
این بانو خاطرنشان کرد که تاثیرات اقلیمی، خانواده های فقیر را در دام فقر به شکل درازمدت می اندازد و این امر زمانی شکل میگیرد که حاصلات شان به ناکامی انجامیده و عواید آن ها شکل نزولی را به خود میگیرد.
وی گفت که روی این منظور، خانواده های فقر برای زنده ماندن، مجبور می شوند که به تصامیم جدی چون کشیدن اطفال از مکاتب و فروختن سرمایه ها دست بزنند.
بر بنیاد نگرانی های سازمان های بین المللی در افغانستان،خشک سالی ها، سیلاب های مکرر، افزایش آفات و بیماری های شیوع ناشی از دگرگونی های اقلیمی، نه تنها محصولات زراعتی را متاثر ساخته است، بلکه مصونیت غذایی جهان را نیز تضعیف نموده و فعالیت های این سازمان ها را در عرصه محو فقر و سو تغذی، الی سال ۲۰۳۰ به شدت متاثر شده است.
وحیدفرزان – خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین