۰

رییس جمهور فرمان چگونگی روند تسریع اطلاع رسانی را صادر کرد

يکشنبه ۲۵ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۷
ریاست جمهوری، فرمان هفت ماده ای را صادر کرده که براساس آن ادارات دولتی در مرکز و ولایات مکلف به اطلاع دهی سریع و درست به مردم می باشند.
رییس جمهور فرمان چگونگی روند تسریع اطلاع رسانی را صادر کرد

ریاست جمهوری علاوه بر قانون دسترسی به اطلاعات٬ فرمانی هفت ماده ای را به منظور تسریع معلومات دهی درست و بموقع به مردم صادر کرد که براساس آن ادارات دولتی در مرکز و ولایات مکلف به اطلاع دهی در اسرع وقت می باشند.
به گزارش خبرگزاری جمهور ٬‌محمدهاورن چخانسوری٬ سخنگوی ریاست جمهوری امروز یکشنبه (۲۵ میزان) در یک نشست خبری در کابل از صدور فرمان رئیس جمهور در راستای اطلاع دهی بموقع از سوی ادارات دولتی به مردم خبر داد.
آقای چخانسوری گفت که تمام ادارات دولتی در مرکز و ولایات مکلف اند که اطلاعات را در اسرع وقت در اختیار رسانه ها و مردم قرار دهند.
وی افزود که این فرمان به تطبیق قانون دسترسی به اطلاعات تاکید کرده و هر اداره مکلف است که سه مسئول ارشدشان را با مشخصات کامل به شمول یک معین وزارتخانه ها برای اطلاع دهی به رسانه ها معرفی نمایند.
براساس این فرمان هر اداره دولتی مکلف است که در هر ماه در نشست خبری از پیشرفت کار و دستاوردشان به مردم اطلاع دهی نمایند.
همچنین سخنگوی ریاست جمهوری به خبرنگاران اطمینان میدهد که به قضایای خشونت علیه خبرنگاران رسیدگی و عاملان خشونت علیه کارمندان رسانه ای را به پنجه قانون می سپارد.
وی گفت که تعهد جدی در رهبری حکومت بخاطر مصونیت از خبرنگاران وجود دارد.
در همین حال دیده بان حمایت از رسانه های آزاد یا نی از صدور فرمان رییس جمهور در خصوص روند تسریع اطلاع دهی استقبال می کند.
صدیق الله توحیدی رییس دیده بان حمایت از رسانه های آزاد (نی) در این نشست گفت:" از این فرمان حمایت و استقبال میکنیم".
آقای توحیدی افزود که تمام کارمندان ادارات دولتی به شمول سخنگویان ادارات مکلف به پاسخ دادن سئوالات خبرنگاران هستند.
به گفته وی در سال جاری بیشترین خشونت علیه خبرنگاران به دلیل نبود دسترسی به اطلاعات صورت گرفته است.
توحیدی از ریاست جمهوری خواست که هرچه زودتراین حکم را اجرایی بسازد تا فرهنگ اطلاع دهی در کشور نهادینه شده و فرهنگ ضرب وشتم خبرنگاران خاتمه یابد.
این فرمان درحالی صادر می شود که رییس جمهورغنی در شروع کار حکومت وحدت ملی قانون دسترسی به اطلاعات را توشیح کرد.
گفتنی است که این قانون نیز همانند دیگر قوانین به طور حتمی آن تطبیق نمی شود ومردم از جمله رسانه ها و خبرنگاران از عدم اطلاع دهی مسئولان حکومت در مورد کارکردشان شاکی هستند.
زهراجویا- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین