۰
نمایندگان فراه:

مقام های امنیتی وضعیت جنگ فراه را وارونه گزارش می دهند

شنبه ۲۴ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۲
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ نمایندگان ولایت فراه در مجلس تاکید دارند که طالبان از حومه های شهر فراه عقب نشینی نکرده اند و در حال تجدید قوا هستند.
مقام های امنیتی وضعیت جنگ فراه را وارونه گزارش می دهند

نمایندگان فراه در مجلس می گویند که مقام های محلی وضعیت جنگ در این ولایت را وارونه به مردم گزارش می دهند و طالبان از حومه های شهر فراه عقب زده نشده اند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ نمایندگان ولایت فراه در مجلس تاکید دارند که طالبان از حومه های شهر فراه عقب نشینی نکرده اند و در حال تجدید قوا هستند.
محمد سرور عثمانی فراهی، یکی از نماینده‌های مردم فراه در مجلس گفت، مقام های حکومتی در مورد تغییر وضعیت جنگ به نفع نیروهای امینتی در شهر فراه دروغ می گویند و واقعیت ها را وارونه گزارش می دهند.
آقای فراهی افزود، طالبان از حومه های شهر فراه عقب نشینی نکرده اند بلکه در حال تجدید قوا هستند تا یک حمله بزرگتر را بر این شهر تدارک دهند.
حمیرا ایوبی، دیگر نماینده مردم فراه نیز گفت، حدود ۱۰ روز است که مردم شهر فراه در آتش جنگ می سوزند ولی حکومت هیچ توجهی برای رسیدگی به وضعیت مردم در این ولایت ندارد.
خانم ایوبی افزود، با توجه به تلاش های نمایندگان مردم فراه و اعمال فشار آنان بر حکومت به منظور کنترل دامنه جنگ در شهر فراه، هنوز هم نگرانی های امنیتی مردم رفع نشده است.
به گفته وی، عملیات ضد هجوم طالب بر شهر فراه نیز به کندی پیش می رود.
پیش از این، مقام های محلی فراه گفته اند که حمله طالبان بر حومه های شهر فراه دفع شده و نیروهای امنیتی در حال پاکسازی خانه به خانه از وجود طالبان هستند.
درهمین حال، نمایندگان مجلس از وضعیت امنیتی در کشور ابراز نگرانی کرده و حکومت را در تدوین استراتیژی امنیتی در کشور ناکام می دانند.
صالح محمد سلجوقی، یک عضو مجلس گفت: "آنچه در کشور می گذرد نگران کننده است. مدیران سیاسی ما در مدیریت جنگ با تروریزم ناکام اند و پارلمان هم وظیفه خود را به درستی انجام نداده است؛ باید کمیته ای ایجاد شود تا یک طرح منطیقی امنیتی را پیشنهاد کند که از مجلس رای بگیرد و بعد به حکومت فرستاده شود تا بر مبنای آن عمل کند".
شاه گل رضایی، دیگر عضو مجلس نیز گفت: "استراتیژی امنیتی ای که حکومت وعده داده بود چه شد؟؛ آیا استراتیژی که حکومت وعده داده بود همین است که افغانستان را به سمت بازی های منطقه ای وجهانی بکشاند؟".
احمد شاه رمضان هم گفت: "رییس جمهور و رییس اجرایی باید به مجلس خواشته شده و از آنان پرسیده شود که دیگر تروریستان را به دوست و دشمن تقسیم نکنند؛ ما یک دشمن داریم وآنهم کسانی هستند که در برابر نیروهای امنیتی ما می جنگند. ما مردم افغانستان فقط امنیت می خواهیم، روزانه تا ۳۰۰ جوان ما در این کشور کشته می شوند".
از سوی هم، رییس مجلس نمایندگان، عملکرد این مجلس را در نظارت از حکومت به ویژه در تامین امنیت مردم، ناکام و بی فایده خواند.
آقای ابراهیمی، از نهادهای امنیتی کشور خواست که طرحی را به عنوان استراتیژی امنیتی کشور به مجلس پیشنهاد کنند تا برای تامین امنیت کشور مفید واقع شود.
نمایندگان مجلس در حالی از نبود استراتیژی امنیتی در کشور انتقاد می کنند که در این اواخر جنگ ها در قندوز، فراه، هلمند، ارزگان، بغلان و برخی ولایت های دیگر شدت بیشتر یافته است و نمایندگان همواره از مدیریت ضعیف نیروهای امنیتی کشور انتقاد می کنند.
عبدالله امینی – مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین