۰

در ششمین روز جنگ قندوز؛ هیچ تغییری در وضعیت این شهر به وجود نیامده است

شنبه ۱۷ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۲
نمایندگان مردم قندوز در شورای ملی می گویند که در ششمین روز جنگ در قندوز هیچ تغییری در وضعیت این شهر به وجود نیامده است و جنگ خانه به خانه در داخل شهر هنوز هم ادامه دارد.
در ششمین روز جنگ قندوز؛ هیچ تغییری در وضعیت این شهر به وجود نیامده است

نمایندگان مردم قندوز در شورای ملی می گویند که در ششمین روز جنگ در قندوز هیچ تغییری در وضعیت این شهر به وجود نیامده است و جنگ خانه به خانه در داخل شهر هنوز هم ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛‌ نمایندگان مردم قندوز در شورای ملی با انتقاد از عملکرد نیروهای امنیتی در جنگ قندوز می گویند که بازی های سیاسی رهبران حکومت وحدت ملی سبب ادامه جنگ در قندوز شده است.
عبدالله قرلق، نماینده مردم قندوز در مجلس سنا و منشی این مجلس در خصوص وضعیت امنیتی در این ولایت به خبرگزاری جمهور گفت: "ششمین روز است که جنگ در داخل شهر قندوز ادامه دارد و هیچ گونه تغیر در وضعیت این شهر به وجود نیامده است".
آقای قرلق علت اصلی سقوط دوباره قندوز را ضعف در اداره محلی و مرکزی می داند و تاکید ورزید، حتما یک بازی سیاسی بر سر قندوز جریان دارد که از دید مردم پنهان است.
به گفته وی، ژنرال عبدالرشید دوستم معاون اول ریاست جمهوری برای رهبری جنگ قندوز ابراز آمادگی کرده بود، اما از سوی رییس جمهور اجازه داده نشده است.
منشی مجلس سنا خاطر نشان کرد که مسوولان محلی نیز با مسوولیت پذیری و صداقت در برابر مردم عمل نمی کنند و به ساده گی هر چه تمام به طالبان اجازه داده اند که وارد شهر قندوز شوند.
فاطمه عزیز، دیگر نماینده مردم قندوز در شورای ملی نیز وضعیت مردم قندوز را در ششمین روز جنگ در این شهر بد توصیف کرده حکومت را به بی توجهی متهم می کند.
خانم عزیز به خبرگزاری جمهور گفت: "مردم قندوز را برای دومین بار به کام نهنگ دادند، صدای مردم قندوز را هیچ کسی نمی شنود، تمامی خانه ها در شهر قندوز از طالب پر است و مردم راه فرار هم ندارند؛ لعنت به رهبران حکومت وحدت ملی که دست شان در خون مردم آلوده هستند".
به گفته وی، اجساد مردم قندوز در جاده ها افتاده و مردم زخمی های شان را هم به شفاخانه ها انتقال داده نمی توانند؛ دارو نیز در شفاخانه های شهر قندوز نزدیک به تمام شدن است و اگر توجه نشود، دامنه این فاجعه گسترده تر خواهد شد.
این نمایندگان مردم قندوز می گویند که هم اکنون حدود ۵ تا ۶ هزار خانواده در نتیجه جنگ شش روزه از قندوز به ولایت دیگر ماننده تخار، بلخ و کابل آواره شده اند که در حالت بدی به سر می برند.
به گفته آنان، دولت و هیچ نهادی کمک رسان به این خانواده های آواره کمک رسانی نکرده اند.
طالبان مسلح صبح روز دوشنبه هفته گذشته از چندین استقامت بالای شهر قندوز حمله کردند و برای دومین بار اکثریت مناطق این شهر را در کنترل خود در آوردند. پس از آن نیروهای امنیتی عملیات پاکسازی این شهر را راه اندازی کردند که به گفته نمایندگان قندوز این عملیات ها به دلیل بی تفاوتی مدیران امنیتی تا هنوز نتیجه نداده است.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین