۰
نگرانی سناتوران:

حدود ۵۵ درصد مهاجران افغانستانی از آلمان اخراج خواهند شد

سه شنبه ۶ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۳
سناتوران در مجلس سنا می گویند که اگر این توافقنامه نهایی و اجرایی شود، دولت آلمان گفته است که ۴۵ درصد مهاجران افغان در آن کشور پذیرفته خواهند شد و ۵۵ درصد مابقی به صورت تدریجی برگشت داده خواهند شد.
حدود ۵۵ درصد مهاجران افغانستانی از آلمان اخراج خواهند شد


سناتوران در مجلس سنا از احتمال توافق دولت افغانستان با دولت آلمان در پیوند به برگشت دادن اجباری مهاجران افغان ابراز نگرانی می کنند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ سناتوران در مجلس سنا می گویند که اگر این توافقنامه نهایی و اجرایی شود، دولت آلمان گفته است که ۴۵ درصد مهاجران افغان در آن کشور پذیرفته خواهند شد و ۵۵ درصد مابقی به صورت تدریجی برگشت داده خواهند شد.
به گفته سناتوران، ارگ ریاست جمهوری این موضوع را شب گذشته در یک نشست ویژه با رؤسای کمیسیون ها و هیئت های اداری مجلسین شورای ملی در میان گذاشته است.
به گفته آنان، دولت آلمان بالای افغانستان فشار وارد کرده است که این توافقنامه را در نشست بروکسل که چند روز دیگر برگزار خواهد شد به امضا برساند.
نجیبه حسینی منشی مجلس سنا گفت: "این موضوع به شکلی در اعلامیه نشست بروکسل گنجانیده خواهد شد که الزامی نیست؛ اتحادیه اروپا به ویژه آلمان گفته است،مهاجرانی که دوسیه های شان از محاکم ثلاثه کشورهای میزبان تایید نشوند باید به افغانستان برگردند زیرا در غیر صورت آن کشور ها براساس قوانین داخلی شان تحت نظارت قرار می گیرند و پیشنهاد شده از این که تحت نظارت باقی بمانند چه بهتر که به شکل آبرومندان و به صورت تدریجی به افغانستان برگردند".
نثار حارث دیگر عضو مجلس سنا گفت: بر اساس توافق احتمالی دولت افغانستان با برنامه برگشت مهاجران، آلمان ۵۰ مهاجر را در یک روز به افغانستان می فرستد و همینطور این روند در پنج سال آینده پایان خواهند یافت.
به گفته وی، دولت آلمان گفته است در صورت که دولت افغانستان با این روند موافقت کند، ۷۰ میلیون دالر را برای آینده مهاجران افغانستان کمک خواهد کرد.
از سوی دیگر، برخی سناتوران می گویند که دولت افغانستان نباید تحت هیچ شرایطی این توافقنامه را امضا کند.
محمدعلم ایزدیار عضو دیگر مجلس سنا گفت، شهروندان افغانستان با قبول زحمات و هزینه های فراوان که برخی های شان خانه وزندگی خود را فروخته اند و خطر مرگ که برخی مهاجران نزدیکانش را از دست داده اند، خود را به اروپا رسانده اند و نباید آنان دوباره برگشت داده شوند در حالی که در افغانستان نیز ضمانتی برای زندگی بهتر آنان وجود ندارد.
سال گذشته، صدها هزار نفر از افغانستان به اروپا مهاجرت کرده اند که بیشتر آنان در آلمان ساکن شده اند.
آگاهان می گویند که برگشت اجباری آنان خلاف قوانین مهاجرت بین المللی است و هزینه جبران ناپذیری را بر مهاجران تحمیل می کند.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین