۰
رییس جمهور:

دادستانی منع خشونت علیه زنان در ۳۴ ولایت کشور ایجاد می شود

پنجشنبه ۱ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۸
محمد اشرف غنی ، رییس جمهور می گوید که در آینده نزدیک دادستانی منع خشونت علیه زنان در ۳۴ ولایت کشور ایجاد می شود.
دادستانی منع خشونت علیه زنان در ۳۴ ولایت کشور ایجاد می شود

محمد اشرف غنی ، رییس جمهور می گوید که در آینده نزدیک دادستانی منع خشونت علیه زنان در ۳۴ ولایت کشور ایجاد می شود.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ آقای غنی، عصر روز گذشته (۳۱ سنبله) با شماری از فعالین زنان در نهاد های مدنی، دیدار کرد.
در این دیدار که در ارگ انجام شد، ابتدا احمد نادر نادری مشاور ارشد رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در امور روابط عامه و استراتیژیک صحبت نموده گفت که در ادامه مشورت های رئیس جمهور با اقشار مختلف مردم، رئیس جمهور کشور امروز با فعالین زنان در نهاد های مدنی دیدار می کند. وی گفت که این مشورت ها ادامه دارد و همیشه از دیدگاه های اقشار مختلف جامعه بخصوص زنان استفاده صورت گرفته و بر اساس این مشوره ها تصمیم گرفته می شود.
سپس سمیرا احمدی صحبت کرده گفت که نهاد ما روی یک سند کار کرده است و این سند بعد از مشوره با ۴۵۰ زن در ۲۱ ولایت، تدوین شده است که محور های آن حاکمیت قانون، صلح، حکومتداری خوب و موثریت کمک های بین المللی می باشد.
وی از پیشرفت های که در زمینه زنان بعد از آغاز کار حکومت وحدت ملی صورت گرفته است، استقبال و حمایت کرد.
خانم احمدی گفت که از حضور ۴ وزیر زن، ۹ معین و ۴ سفیر در حکومت استقبال می کنیم اما تعداد خانم ها در ادارات ولایتی کم تر است و آواز آنها در ولایات شنیده نمی شود.
سمیرا احمدی، حمایت رئیس جمهور را از زنان حیاتی و مهم خواند و از معرفی یک خانم در شورای عالی قضا توسط رئیس جمهور تشکری کرد.
وی همچنان گفت که در بخش حاکمیت قانون، ما شاهد خشونت علیه زنان هستیم و از رئیس جمهور می خواهیم تا عاملین خشونت علیه زنان مجازات شوند.
خانم احمدی در مورد پروسه صلح گفت که ما خواهان حضور بیشتر زنان در مذاکرات و گفتگو های صلح هستیم. وی تاکید کرد که ما دستآورد ها را حفظ می کنیم و هرگز به عقب برنمی گردیم.
متعاقباً فرشته سخی صحبت کرد و از تعهدات و حمایت های رئیس جمهور از زنان تشکری نموده گفت که ما با رغم انتحار و انفجار می خواهیم فعالانه حضور داشته باشیم و به مردم خود خدمت کنیم.
بعداً پلوشه حسن صحبت نموده گفت که ما از گفتگو های صلح با برخی از گروه ها استقبال می کنیم ولی این گفتگو ها از سوی زنان با بیم و امید دنبال می شود.
وی گفت که ترس ما این است که برخی از گروه های افراطی بار دیگر در تقابل با زنان و جامعه مدنی قرار نگیرند.
پلوشه حسن توافق با برخی از گروه ها را یک گام مثبت دانسته گفت که مبارزه ما برای صلح عادلانه جریان دارد تا زنان قربانی جنگ و خشونت نگردند.
سپس خانم مکی سیاووش صحبت نموده، گفت که هر فرد و جریان که به پروسه صلح یکجا شوند، استقبال می کنیم و ما آرزو می کنیم که آنها به تعهد خویش عمل کنند. وی گفت که ما نمی خواهیم به عقب برگردیم و اجازه نمی دهیم که برای زنان محدویت ایجاد گردد.
آقای غنی پس از شنیدن خواست ها و پیشنهادات فعالین زن، از دیدگاه روشن و منسجم آنان تشکری کرده، گفت که دیدگاه منسجم و طبقه بندی شدۀ شما سبب می شود تا فضای اعتماد بیشتر گردد.
وی افزود: زنان افغان ظرفیت دارند و امروز می توانند به نمایندگی از خود صحبت کنند.
او، از زنان خواست که اگر می خواهند به عقب برنگردند، انسجام و هماهنگی خویش را حفظ نموده، آواز شانرا بلند کنند.
محمد اشرف غنی از زنان خواست تا در زمینه ایجاد فرهنگ حکومتداری سالم همکاری نمایند تا فضای کار به همه بخصوص زنان بیشتر فراهم گردد.
وی گفت که ما برای مبارزه با خشونت علیه زنان اقدام عملی و مشخص نموده ایم و څارنوالی منع خشونت علیه زنان در ۳۴ ولایت کشور ایجاد می شود.
رئیس جمهور در اخیر سخنانش گفت که به منظور رفع مشکلات محبوسین طبقه اناث، اقداماتی نیز صورت گرفته است.
خبرگزاری جمهور- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین