>> جمهور - نگرانی جامعه مدنی از تنش های سیاسی میان رهبران حکومت وحدت ملی
 
۰

نگرانی جامعه مدنی از تنش های سیاسی میان رهبران حکومت وحدت ملی

پنجشنبه ۴ سنبله ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۲
گروه کاری مشترک جامعه مدنی هشدار می دهد که اگر خسروان امور و متولیان قوم و زبان و مذهب با درایت و انسان نگری ملبس نشوند، نفرین ابدی تاریخ را به میراث خواهند برد.
نگرانی جامعه مدنی از تنش های سیاسی میان رهبران حکومت وحدت ملی

گروه کاری مشترک جامعه مدنی از تنش های روز افزون سیاسی میان رهبران حکومت وحدت ملی ابراز نگرانی دارد و می گوید که اگر رهبران تنش های سیاسی شان را کنار نگذارند دست آوردهای ۱۵ سال گذشته کشور با خطر جدی مواجه خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ نهادهای مدنی می گویند که برخوردهای غیر مسوولانه متولیان امور با سرنوشت مردم و کشور، بی باوریهای جدی را در برابر نظام مردم سالار، ارزش های دموکراتیک، قانون اساسی و آینده کشور به وجود آورده است.
این نهادها از رهبران حکومت وحدت ملی می خواهند که تنش سیاسی شان را کنار بگذارند و به فکر دست آوردهای ۱۵ سال گذشته که با قربانی های زیادی مردم به دست آمده، باشند.
گروه کاری مشترک جامعه مدنی هشدار می دهد: "اگر خسروان امور و متولیان قوم و زبان و مذهب با درایت و انسان نگری ملبس نشوند، نفرین ابدی تاریخ را به میراث خواهند برد؛ مردم افغانستان هنوز هم مستحکم تر از گذشته برای حفظ دست آوردها ۱۵سال اخیر و ارزش های نوین دموکراتیک آماده قربانی هستند. حیف است قربانی های مردم را با کوته نگری رهبران بی بصیرت در مقایسه بگیریم".
هماهنگی بیشتر افغانستان با همکاران بین المللی به ویژه امریکا در تامین امنیت کشور، زمینه سازی انتخابات عادلانه، آزاد وفراگیر پارلمانی، جلوگیری سوء استفاده رهبران از رای مردم و تطبیق توافقنامه سیاسی تشکیل حکومت وحدت ملی از خواستهای مهم نهادهای مدنی به منظور کنترل تنهای سیاسی از ریاست جمهوری و ریاست اجراییه می باشد.
زهرا سپهر یکی از اعضای گروه کاری مشترک جامعه مدنی گفت: "رهبران حکومت وحدت ملی حق سوء استفاده از رای مردم را برای زیاد خواهی ها و قدرت طلبی شخصی خود ندارند، آنها در برابر شهروندان و رای آنان پاسخگو هستند. بحث تقسیم قدرت نه تنها مشروعیت نظام را بلکه سرنوشت کشور را نیز تهدید می کند".
خانم سپهر افزود، از آنجای که در آستانه نشست بروکسل قرار داریم خواست جدی ما از دولت این است که نباید افغانستان بازهم گزارشهای زیبای شکلی از وضعیت کشور ارائه کند، ما خواهان آن هستیم که رهبران حکومت، گزارش های عینی و دقیق از وضعیت موجود ارائه کنند و ناکارایی های شانرا پنهان نگذارند.
ادامه تعهدات مالی کشورهای جهان و پیشرفت ها در انجام تعهدات حکومت افغانستان موضوع بحث نشست بروکسل است که تا حدود دو ماه دیگر برگزار خواهد شد.
از سوی دیگر، ریحانه عزیزی عضو یکی از نهادهای مدنی دیگر به خبرگزاری جمهور گفت: "ما و تمامی نهادهای مدنی، تنها به نشست های خبری اکتفا نمی کنیم و عملکرد دولت را در راستای حفظ دست آوردهای گذشته، آوردن اصلاحات و تطبیق تهعدات شان نسبت به مردم زیر نظر خواهیم داشت".
خانم عزیزی از مردم افغانستان نیز خواست که برای آوردن اصلاحات در کشور باید همه دست به دست هم دهند تا دولت را به سوی اهدافی که مردم می خواهند رهنمون سازند نه هدف های شخصی رهبران حکومت.
تنش های سیاسی موجود میان رهبران حکومت وحدت ملی نهادهای سیاسی و مدنی کشور را نگران کرده است. برخی از نهادهای سیاسی می گویند که رهبران برای پوشانیدن کم کاری های دوساله شان در تطبیق توافقنامه سیاسی تشکیل حکومت وحدت ملی عمدا تنشهای سیاسی را بوجود آورده اند تا مردم را در گمراهی قرار دهند تا بیشتر از این زیر فشار افکار عمومی قرار نگیرند.
عبدالله امینی- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین