۰

بعد از تنش های شدید؛ داکتر عبدالله به دیدار رییس جمهور غنی رفت

چهارشنبه ۲۷ اسد ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۲
در اعلامیه ارگ ریاست‌جمهوری همچنین آمده است که رئیس جمهوری به صحبت‌های رئیس اجرائیه گوش داده و قرار شده است تا در نشست بعدی صحبت‌های یادشده را مورد بررسی قرار دهد.
بعد از تنش های شدید؛ داکتر عبدالله به دیدار رییس جمهور غنی رفت


رییس جمهور غنی و رییس اجرایی عصر امروز در ارگ ریاست جمهوری دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری جمهور، به نقل از خبرنامه ارگ ، دیدار رییس جمهور و رییس اجرایی عصر امروز چهارشنبه (۲۷ اسد) "در فضای صمیمانه " برگزار شد.
در خبرنامه ارگ آمده است که در این نشست سرور دانش، معاون دوم رئیس جمهور و محمد خان معاون اول رئیس اجرایی هم حضور داشتند.
داکترعبدالله، پنجشبه گذشته انتقادهای تندی علیه رییس جمهورغنی، مطرح کرد و گفت:" کسی که حوصله شنیدن ندارد، شایستگی ریاست ندارد" ریاست جمهوری نیز در واکنش به انتقادهای تند داکترعبدالله گفت:" اظهارات او خلاف موازین و روحیه حکومت‌داری است".
در حالی که دو طرف روز شنبه گذشته را برای دیدار و گفتگو در مورد اختلافات در نظر گرفته بودند اما برخلاف قرار اعلام شده، دیدار دو رهبر حکومت وحدت ملی روز شنبه انجام نشد.
مجیب الرحمن رحیمی، سخنگوی ریاست اجرایی در مورد این دیدار گفت:در این نشست که در یک فضای صمیمانه برگزار گردید٬ رئيس اجرائیه دیدگاه‌ها و برداشت‌های خویش را در باره چگونگی تطبیق توافقنامه سیاسی حکومت وحدت ملی٬ شیوه حکومت‌داری در دو سال گذشته٬ موانع و چالش‌ها٬ راه‌های بیرون رفت و عملی‌ساختن اصلاحات به تفصیل مطرح ساخت.
وی تصریح کرد: قرارشد در نشست بعدی رئیس جمهوری دیدگاه‌ها و برداشت‌های خویش را در این زمینه‌ها مطرح سازد و در نشست دیگری هردو طرف نتایج این نشست‌ها و راه‌های بیرون رفت از چالش‌های موجود را مورد ارزیابی قراردهند.
در اعلامیه ارگ ریاست‌جمهوری نیز آمده است که رئیس جمهوری به صحبت‌های رئیس اجرائیه گوش داده و قرار شده است تا در نشست بعدی صحبت‌های یادشده را مورد بررسی قرار دهد.
این در حالی است که داکتر عبدالله در سخنرانی روز پنجشنبه خود گفته بود که رئیس جمهوری در سه ماه گذشته حتی یک ساعت هم با او دیدار یک‌به‌یک نداشته است.
قرار بود بر اساس موافقتنامه تشکیل حکومت وحدت ملی، قدرت سیاسی بین هر دو تیم انتخاباتی به صورت ۵۰-۵۰ تقسیم شود، ولی حالا مقام‌های نزدیک به داکترعبدالله می‌گویند که سهم تیم او بسیار کمتر از میزان تعیین شده است.
تبدیل ریاست اجرایی به صدارت اجرایی، صدور تذکره های الکترونیکی و اصلاحات انتخاباتی از موارد عمده این موافقتنامه است که از سوی اشرف غنی و عبدالله امضا شده است و بربنیاد آن حکومت وحدت ملی تشکیل شده است اما اکنون به نظر می‌رسد رئیس جمهور غنی و هم تیمی‌های او تمایلی به این موضوعات ندارند.
همچنین گفتنی است که در پی بالاگرفتن این تنش‌ها سفرای کشورهای خارجی و نمایندگان سازمان های بین‌المللی با رئیس اجرایی دیدار کردند.
خبرگزاری جمهور _ کابل

نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین