۰
برای محدود کردن فعالیت‌های کوریای شمالی؛

جنگنده های امریکایی وارد کوریای جنوبی شدند

پنجشنبه ۱۴ اسد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۰
در آخرین توافق نظامی صورت گرفته میان سئول و واشنگتن به منظور مقابله با کوریا شمالی، امریکا تعدادی از جنگنده های مدل F-۱۶ خود را وارد خاک کوریای جنوبی کرد.
جنگنده های امریکایی وارد کوریای جنوبی شدند
در آخرین توافق نظامی صورت گرفته میان سئول و واشنگتن به منظور مقابله با کوریا شمالی، امریکا تعدادی از جنگنده های مدل F-۱۶ خود را وارد خاک کوریای جنوبی کرد.
به گزارش خبرگزاری جمهور به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ مقامات نظامی کوریای جنوبی با تاکید بر ضرورت این انتقال، انجام آن را در راستای همکاریهای دو کشور و محدود کردن فعالیت های نظامی و هسته ای کوریای شمالی عنوان کردند.
کوریای شمالی در ادامه فعالیت های موشکی خود، دیروز(۱۳ اسد) دست به پرتاب دو فروند موشک بالستک به سمت دریای جاپان کرد که یکی از موشک ها در همان ابتدای شلیک منهدم شد.
کوریای جنوبی می گوید که برای مواجهه با تهدیدهای کوریای جنوبی توسعه همکاری این کشور و امریکا ضروری است.
یونهاپ، خبرگزاری رسمی کوریای جنوبی روز پنجشنبه به نقل از یک منبع نظامی این کشور اعلام کرد که ۱۲ فروند جنگنده F-۱۶ امریکا روز گذشته با به پرواز در آمدن از پایگاه کارولینای جنوبی وارد پایگاه "اوسان" شدند.
گزارش می افزاید: این حضور در راستای تقویت همکاریهای نظامی دو کشور و به منظور مقابله با تهدیدهای رو به افزایش کوریای شمالی صورت گرفته است.
کوریای جنوبی به عنوان یکی از متحدان قدیمی امریکا در شرق آسیا در حال حاضر به کلیدی ترین کشور برای اجرای طرحهای نظامی این کشور در منطقه تبدیل شده است .
"نیکلاس جانسون" فرمانده امریکایی جنگنده های عملیاتی منطقه اقیانوس آرام نیز این موضوع را تایید کرد و گفت که این تصمیم در جهت همکاریهای مشترک امریکا و کوریای جنوبی و به منظور کسب اطمینان در خصوص مسئولیت های بین المللی و کمک به بحران های منطقه ای انجام شده است.
او گفت که استقرار این جنگنده ها در خاک کوریای جنوبی نشان می دهد امریکا در مورد امنیت و پایداری منطقه و افزایش توان هم پیمانان خود بسیار جدی است.
توافق صورت گرفته میان دو کشور پس از آن صورت می گیرد که امریکا و کوریای جنوبی اواخر ماه سرطان ماه سال جاری پس از چند ماه گفت و گو در خصوص استقرار سامانه «تاد» در شبه جزیره کوریا موافقت کردند.
قرار است این سامانه تا سال ۲۰۱۷ در شهر «سئونگجو» کوریای جنوبی واقع در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرق سئول پایتخت مستقر شود.
استقرار این سامانه با مخالفت های شدید کوریای شمالی، روسیه و چین همراه شده است.
حضور ارتش امریکا در کوریای جنوبی با ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیرو عملا این منطقه را به سمت بی ثباتی و تشنج سوق داده و سبب شده است تا دو کشور کوریای شمالی و کوریای جنوبی که از سال ۱۹۵۰ میلادی در شرایط نه جنگ نه صلح بسر می برند، به مرز یک جنگ فراگیر نزدیک شوند.
خبرگزاری جمهور- اموربین الملل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین