۰

در مدارس دینی بلخ، افراط گری ترویج نمی شود

يکشنبه ۱۸ دلو ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۹
در مدارس دینی بلخ، افراط گری ترویج نمی شود

رییس معارف ولایت بلخ در همایش فراغت عده ای از دانش آموختگان دارالعلوم عالی زینبیه (س) شهر مزار شریف اعلام کرد که در مدارس دینی بلخ هیچ گونه افکار افراط گرایانه تدریس و ترویج نمی شود.
مولوی عبدالعزیز عزیزی رییس معارف ولایت بلخ گفت که در ولایت بلخ ۳۱ باب مدرسه دینی زیر نظر این ریاست وجود دارد که در آنها به اضافه علوم دینی، علوم معاصر نیز تدریس می شود تا افرادی که از این مراکز فارغ می شوند، با دانش و تکنولوژی روز نیز آشنایی پیدا نمایند.
آقای عزیزی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد که از میان ۶۰۰ هزار دانش شامل در مدارس و مکاتب ولایت بلخ حدود ۴۴% آنها را بانوان تشکیل می دهد؛ اما در بخش آموزش علوم دینی تنها دارالعلوم اسلامی زینبیه (س) است که به خواهران تعلق دارد که امروز تعداد ۲۶۸ تن از آنان اولین دوره از دانش آموختگان این مرکز دینی سند فراغت شانرا از بدست آوردند.
به گفته رییس معارف در مدارس دینی ولایت بلخ هیچ گونه مضامین و موضوعاتی که منجر به بروز و ظهور افکار افراطی شود؛ تدریس و ترویج نمی شود؛ زیرا به غیر از مدارسی رسمی ای که زیر نظر این ریاست وجود دارد، با استادان و مدیران مدراس غیر رسمی نیز ارتباط دارد و در مراسم فراغت دانش آموختگان آنها شرکت می کند و اطمینان دارد که هیچگونه تفکر و قرائت افراط گرایانه از اسلام در آنها ترویج نمی شود.
در همین حال؛ مولوی نصرالدین انصاری معاون تعلیمات اسلامی ریاست معارف بلخ می گوید که در کنار دارالعلوم رسمی زینبیه دو باب مدرسه خصوصی نیز وجود دارد که یکی برای آقایان و دیگری به بانوان اختصاص دارد و ۴ باب دارالحفاظ و ۲۷ باب مدرسه دینی ثبت شده در این ولایت وجود دارد که از سوی ریاست معارف بر آنها نظارت دوامدار صورت می گیرد؛ اما حدود یکصد باب مدرسه دینی غیررسمی در سراسر این ولایت وجود دارد که از سوی ریاست معارف هیچگونه نظارتی بر آنها صورت نمی گیرد.
بانو رخسار غیاثی یک تن از دانش آموختگان این مرکز دینی معتقد است که چیزهای زیادی را در این مدرسه آموخته است و از این پس می تواند به حیث یک بانوی مسلمان در جامعه و مدرسه فعالیت داشته باشد.
وی آیین مقدس اسلام را آیینی میانه روی خوانده و اضافه کرد که در این دین افراط و تفریط راه ندارد و کسانیکه بنام دین سوءاستفاده نموده و یا برخی دیگر که بر اثر نا آگاهی از این دین پیرو افکار و فرهنگ غرب می شوند، مربوط خودشان است و هیچ ربطی به اسلام ندارد.
این در حالی است که در سالهای اخیر در برخی از مدارس دینی موضوعات و مضامینی تدریس می شود که دانش آموزان آن پس از فراغت از این مدارس خشونت و افراط گرایی را در جامعه ترویج و تبلیغ نموده و کشور را بسوی جنگهای فرقه ای و مذهبی سوق می دهند.
سیدهدایت الله هاشمی- بلخ
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین