>> جمهور - سوگواری ادبی رندان تشنه لب در سفارت ایران برگزار شد
 
۰
باحضور شاعران و فرهنگیان؛

سوگواری ادبی "رندان تشنه لب" در سفارت ایران برگزار شد

چهارشنبه ۱۸ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۲۱
محمدحسین جعفریان، نویسنده و فرهنگی سرشناس ایرانی نیز بعنوان مهمان ویژه این نشست حضور داشت که در پایان محفل ضمن قرائت یکی از اشعار بلندش؛ در مورد لزوم ثبت و نشر ارزشهای جهاد و مقاومت مردم افغانستان به ایراد سخن پرداخت
سوگواری ادبی "رندان تشنه لب" در سفارت ایران برگزار شد

شب شعری با عنوان سوگواری ادبی "رندان تشنه لب" عصر امروز در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری جمهور، در این نشست ادبی- فرهنگی که در آن دهها نفر از چهره های مطرح فرهنگ و ادب، نمایندگان پارلمان و مسئولین دولتی شرکت کرده بودند، شاعران در مدح و رثای نبی مکرم اسلام(ص) امام حسین(ع) و امام رضا(ع) به قرائت اشعار خود پرداختند.
این محفل که نزدیک به دو ساعت ادامه یافت، به بهانه پاسداشت از سالروز ارتحال حضرت محمد مصطفی(ص) و اربعین حسینی و نیز سالروز شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا علیهم السلام دایر شده بود.
در ابتدای این محفل، معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران طی سخنان کوتاهی به مهمانان خوش آمد گفت و سپس شاعران، سیدسکندر حسینی بامداد، مولوی مجنون، خانم سیمین غزل حسن زاده، سیدرضا محمدی، شاعرانی از ولایت بلخ، پوهاند مواج، شاعر نابینا همایون عزیزی و... به قرائت اشعار آئینی خود پیرامون مناسبت های فوق پرداختند.
در این میان، اشعار آیینی خانم حسن زاده و نیز قطعه شعری از سیدرضا محمدی و نیز اشعار پشتو توسط استاد موّاج مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
محمدحسین جعفریان، نویسنده و فرهنگی سرشناس ایرانی نیز بعنوان مهمان ویژه این نشست حضور داشت که در پایان محفل ضمن قرائت یکی از اشعار بلندش؛ در مورد لزوم ثبت و نشر ارزشهای جهاد و مقاومت مردم افغانستان به ایراد سخن پرداخت.
آقای جعفریان، افغانستان را سرزمین دوم خود خواند و از نیکی های کشور و مردم افغانستان یاد کرد.
وی که در زمینه جهاد و مقاومت مردم افغانستان آثار هنری و فیلم های مستند ارزشمندی ساخته است، به فرهنگیان افغانستانی توصیه کرد که خاطرات جهاد مردم افغانستان را جمع آوری نمایند.
وی افزود: اگر خاطرات و حوادث تاریخ جهاد و مقاومت مردم ثبت و مستندسازی نشود، بسیار زود از حافظه ها پاک می شود و نسل آینده، شاید جهاد مردم را زیرسئوال ببرند و مجاهدین را متهم کنند!
وی با اشاره به تجارب دفاع ایران در برابر ارتش صدام گفت: ما در ایران، خاطرات دفاع مقدس را از طریق تهیه و نشر خاطرات رزمندگان و مجاهدین مان مستندسازی کردیم و بطور مثال کتابی بنام " دا " با موضوعیت خاطرات دفاع مقدس بارها و بارها تجدید چاپ شد و بیشتر از یک میلیون وششصد هزار نسخه از آن نشر شد.
گفتنی است که اشعار آئینی شاعران حاضر پیرامون نعت نبی مکرم اسلام و رثای سالار شهیدان از وزن و زیبایی خاصی برخوردار بود.
خبرگزاری جمهور- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین