۰

مسوولان محلی بلخ، برنامه کاری ۱۰۰ روزه شان را تشریح کردند

سه شنبه ۱۹ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۰۸
مسوولان محلی بلخ، برنامه کاری ۱۰۰ روزه شان را تشریح کردند


مسوولان ادارات دولتی ولایت بلخ برنامه های کاری ۱۰۰ روزه شان را با حضور رسانه های ملی و بین المللی تشریح نموده و به مردم این ولایت اطمینان دادن که با تمام توان در راستای خدمت گذاری به آنها تلاش خواهند ورزید.
ذبیح الله اختری رییس مقام سکتوری ولایت که در این نشست با رسانه ها صحبت می کرد، در مورد کار کردهای نهاد های دولتی در صد روز گذشته و برنامه های کاری ادارات مربوطه در ۱۰۰ روز آینده برای رسانه ها توضیحات مفصل ارائه نموده و گفت: کمبود پرسونل امنیتی در ولایت بلخ ، طولانی بودن پروسه بودجه شهر داری و کسب اجازه از مقام ریاست جمهوری در مورد منظوری این بودجه از سوی والی های هر ولایت از طریق ایجاد یک سیستم کار آمد و موثر تدارکاتی، برنامه اشتراک والی ها در مجالس کابینه، ارائه گزارش کار کرد های والی ها به شورای امنیت در هر چهار ماه یکبار از جمله برنامه هایی بود که از طرف والی بلخ به مقام ریاست جمهوری پیشنهاد و بیشتر این موارد مورد قبول رییس جمهورنیز قرار گرفته است.
آقای اختری در مورد برنامه های صد روز آینده مقامات حکومتی بلخ بیان داشت که آنان در بخش اصلاحات و حکومت داری از طریق اداره مستقل ارگانهای محلی برای تقویت ادارات در محلات و ولسوالی ها بصورت جدی کار می کنند و همچنین در بخش تامین امنیت و جستجوی راه حل برای تقویت کشاورزی، ترانزیت و صنعت برنامه هایی را روی دست دارند تا با تطبیق این برنامه ها بتوانند زمینه رشد اقتصادی را در این ولایت فراهم سازند.
وی افزود یکی از پیشنهاد های والی بلخ به ریاست جمهوری این است که قضات، داد ستان ها و فرماندهی پولیس و سایر ریاست های سکتوی باید گزارش کار کرد های شان را بصورت ماهوار به والی هر ولایت ارائه نمایند. که از این میان قوه قضائیه در بخش اجرائات کاری شان مستقل بوده، اما در بخش گزارش دهی ملزم به ارائه گزارش شان به والی باشند.
همچنین والی هر ولایت باید صلاحیت بیشتر در استخدام و تدارکات داشته باشند، که البته این روند با تفویض صلاحیت و مسوولیت بیشتر همراه خواهد بود.
فرهنگ سرپرستی یک معضل جدی در کشور تلقی می شود و باید هرچه زود تر این روند، یعنی تعیین افراد به عنوان سرپرست در ادارات دولتی توقف داده شده و در عوض زمینه برای رقابت افراد از طرق رقابت آزاد فراهم گردد.
ازدیاد بودجه و منابع در آمد برای ولسوالی ها، شهر داری ها و ولایات و حسابدهی در مورد کار کرد شوراهای ولایتی و مشوره والی ها با علمای دینی، بزرگان قومی و مردم در مورد تصمیمات کاری شان از جمله دیگر چیز هایی بود که آ قای اختری بدانها اشاره نمود.
مداخله بی مورد شوراهای ولایتی در امور قوه اجرائیه مورد قبول اداره مرکزی قرار نگرفته و از دادگاه عالی کشور خواسته شده است تا نقش شوراهای ولایتی را در امور کاری شان واضح ساخته و برایشان پلان مشخص کاری ایجاد نمایند، تا مانع مداخله شوراهای ولایتی در امور کاری سایر ارگانها شود.
رییس سکتوری مقام ولایت یکی از مشکلات اساسی ولایت بلخ را نداشتن ساختمان های اداری و رهایشی برای بعضی از ولسوالی ها مانند ولسوالی زاری، خلم و شولگره عنوان نمود، اما اضافه کرد که برخی از دوستان خارجی وعده سپرده است که برای این ولسوالی ها یک مجتمع مسکونی پیشرفته خواهند ساخت تا ولسوال ها بتوانند همراه خانواده شان در انجا زندگی نموده و برای رسیدگی به مشکلات مردم فرصت بیشتری داشته باشند.
این برنامه در حالی ارائه می شود که روز گذشته محمد ابراهیم خیر اندیش مقامات محلی بلخ را متهم نموده بود که تمامی ادارات دولتی این ولایت در انحصار یک قوم خاص قرار دارد و عدالت بطور کلی در این ولایت پایمال شده است.
سیدهدایت الله هاشمی ــ بلخ

نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین