۰
سازمان ملل:

اروپا باید دست کم ۲۰۰ هزار مهاجر را فورا بپذیرد

جمعه ۱۳ سنبله ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۲۰
اروپا باید دست کم ۲۰۰ هزار مهاجر را فورا بپذیرد

رییس کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل می گوید که اروپا نباید نسبت به وضعیت مهاجرین بی تفاوت باشد و باید در کنترل این بحران سهم بگیرد.
آنتونیو گوترس رییس کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت: اروپا باید دست کم ۲۰۰ هزار پناهجویی که از جنگ افغانستان و سوریه و عراق متاثر شده اند را مورد پذیرش قرار دهد.
او همچنین تاکید کرد که اروپا باید زمینه سالم تری را برای ورود قانونی مهاجرین به کشورهایشان فراهم کنند.
آقای گوترس با انتقاد شدید از برخی کشورهای اروپایی در برخورد با مساله مهاجرین گفت: " این گونه برخورد کاملا شکننده و بدون برنامه است و از انسجام لازم برخوردار نیست. باید این مساله به شکلی مورد بررسی قرار گیرد که به صورت بلند مدت حل و فصل شود و بهبود این وضعیت به شکل کوتاه مدت تاثیرگذار نیست".
وی اروپا را به ایجاد یک برنامه مشترک دراز مدت تشویق کرد و تاکید ورزید که باید این بحران به صورت هماهنگ و در مشارکت تمام کشورهای موجود انجام پذیرد.
یونان کشوری است که ماهانه هزاران پناهجو از این راه، به سمت کشورهای اروپایی حرکت می کنند و این کشور در این راستا، با چالش های زیادی رو به رو شده است.
مقامات این کشور می گویند که مشکلات زیادی با قاچاقبران انسان و در پوشش آنها، دلالان مواد مخدر دارند و اگر این مساله بزرگ شود؛ یونان بحران بزرگ ناامنی های اجتماعی را تجربه خواهد کرد.
دولت یونان می گوید که برای خروج این مهاجرین از کشورش، تلاش لازم را می کند؛ اما کشورهای اروپایی نباید به این مساله بی توجه باشند و این کشور به کمک جهانی نیاز دارد.
بدترین شرایط را به ویژه مهاجرین مسلمان در مجارستان دارند.
مجارستان رسما اعلام کرده است که از ورود مهاجرین مسلمان به این کشور جلوگیری خواهد کرد.
دولت مجارستان می گوید: " مسلمانان را نمی خواهیم و هرگز نخواهیم گذاشت از خاک مجارستان، آنها راه به جایی ببرند".
این موضوع در حالی است که به گفته دفتر پناهندگان سازمان ملل، بیش از هشتاد درصد مهاجرین این مسیر، مسلمان هستند که از سوریه، عراق و افغانستان به دلیل جنگ آواره شده اند.
اما آلمان و فرانسه طرح تازه ای را برای مهار چالش مهاجرت به اتحادیه اروپا پیش کش کرده است.
آلمان می گوید که اروپا نمی تواند در برابر این مساله بی تفاوت باشد و کشورهای جهان باید با این موضوع به شکل منطقی و انسانی برخورد کند.
خبرگزاری جمهور ــ اموربین الملل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین