۰

اغتشاش در مجلس نمایندگان

چهارشنبه ۹ میزان ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۰
اغتشاش در مجلس نمایندگان
پس از آن که رییس جمهور جدید در اولین بیانیه رسمی اش پس از اجرای مراسم تحلیف از نمایندگان مجلس خواست که دیگر با وزرا ملاقات شخصی نکنند؛ مجلس نمایندگان بحث روی تثبیت جایگاه اعضای شورای ملی را در آجندای خود قرار داد. اما این بحث با اغتشاش برخی نمایندگان و بدون نتیجه پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ تثبیت جایگاه شورای ملی یکی از آجنداهای امروز مجلس نمایندگان بود.
نمایندگان، با بیانیه رییس جمهور اشرف غنی موافقت کرده و می گویند: در صورتی که حکومت جدید اصلاحات گسترده را در وزارت خانه ها به وجود آورند؛ دیگر نیازی نیست که نمایندگان به پشت دروازه های وزرا بروند.
محمد اکبری عضو مجلس گفت: " برای وکلا تلخ ترین کار همین است که برای انجام کاری با وزرا ملاقات کنند، اگر حکومت اصلاحات را از دوستان و اعضای کمپاین خود آغاز کنند دیده می شود که آنان اراده جدی دارند و مردم نیز باور می کنند".
به گفته وی؛ نمایندگان به اجبار برای انجام کارهای مواکلین شان با وزرا ملاقات می کنند، اگر حکومت جدید کار مردم را انجام دهند، دیگر هیچ نماینده ی دروازه وزرا را نخواهند زد.
خواصی نیز گفت: " هیچ وکیلی حق ندارد به وزارت خانه ها برود به شرط این که رییس جمهور سیستم های اداری را اصلاح کند و دروازه های ادارات را برروی مردم باز بگذارند و ادارات را از حصارهای کانکریتی بیرون کند، تا کارهای مردم به آسانی انجام پذیرد".
با این حال؛ رمضان بشردوست دیگر عضو مجلس، نظر دیگری دارد.
آقای بشردوست خطاب به نمایندگان افزود: "مشکل اساسی در خود ماست، اگر ما بگوییم دروازه های وزیر بسته است به این وزرا کی رای داده است؛ اول باید مشکل خود را خود حل نمایم".
به گفته وی؛ ۹۹.۹ درصد صلاحیت در دست پارلمان است و نمایندگان نباید به افرادی که شایستگی خدمت را ندارند به عنوان وزیر آنان را انتخاب کنند.
پس از آقای بشردوست، نوبت صحبت به نیلوفر ابراهیمی بود که بلندگوی وی از سوی سیداکرام منشی مجلس قطع شد.
شماری نمایندگان از جمله نادرخان کتوازی و میربت خان منگل به شدت به این موضوع اعتراض کردند و از جای خود برخواستند.
این دو نماینده مجلس قصد داشتند با سید اکرام درگیر شوند که از سوی مسوولین انظباط داخل تالار ممانعت صورت گرفت.
نمایندگان معترض هیات اداری را به برخورد دوگانه با نمایندگان متهم کردند؛ اما سید اکرام گفت: خانم ابراهیمی خلاف اصول وظایف داخلی و آجندا حرف می زد و به همین خاطر بلندگویش قطع شد.
پس از این اغتشاش، برخی نمایندگان مجلس از تالار بیرون شدند و آقای ابراهیمی نیز جلسه را بدون نتیجه خاتمه داد.
این در حالی است که نسبت غیرحاضری تعداد زیادی از نمایندگان، نصاب جلسه امروز مجلس نیز تکمیل نبود.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


سلمانعلی برهانی
پارلمان باید جای پلانگذاری ملی باشد نه جای پلانگذاری شخصی.
اما متأسفانه برخی از نمایندگان از این جایگاه ملی سوء استفاده نموده اند، تا به یک راهکار ملی و عملی که منافع ملی در آن دیده شده باشد از سوی برخی وکلا ارائه نشده است.
بنابراین، ضرورت دارد که در خانه ملت کسانی باید حضور داشته باشند که دارای اندیشه پلانگذاری ملی باشد و نه قومی و شخصی. لذا یکی از مشکلات ملی و کشور ما همین است که نیروی های ارزشی و مسلکی و شایسته وطن حضورش نه تنها در مجلس، بلکه در تمام بخش ها کمرنگ است، امید است که دولت مردان جدید به خصوص رئیس جمهور محترم احمدزی که شعارش قانون مداری و شایسته ساری و حکومت داری خوب است، بیش از گذشته به این مسأله توجه نماید.
پربازدیدترین