۰

تاکید "نی" بر گنجانیدن هفته رسانه های اجتماعی، در تقویم رسمی افغانستان

چهارشنبه ۱ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۹
نی یا مرکز حمایت از رسانه های آزاد افغانستان تاکید دارد که هفته رسانه های اجتماعی باید از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ در تقویم رسمی کشور گنجانیده شود.
تاکید "نی" بر گنجانیدن هفته رسانه های اجتماعی، در تقویم رسمی افغانستان
نی یا مرکز حمایت از رسانه های آزاد افغانستان تاکید دارد که هفته رسانه های اجتماعی باید از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ در تقویم رسمی کشور گنجانیده شود.
این مرکز اول تا چهارم اسد را به نام هفته رسانه های اجتماعی نام گذاری کرده و از دولت افغانستان می خواهد که این نامگذاری را بپذیرد.
به همین دلیل؛ دفتر نی، امروز چهارشنبه از آغاز این هفته تجلیل کرد.
عبدالمجیب خلوت گر رییس اجرایی مرکز حمایت از رسانه های آزاد گفت: رسانه های اجتماعی در جهان و افغانستان، اخیرا بیشتر از رسانه های سنتی در راستای اطلاع رسانی و تحولات سیاسی نقش بازی کرده است.
آقای خلوت گر افزود: " مرکز حمایت از رسانه های آزاد افغانستان، بار دیگر با تاکید، از دولت به ویژه وزارت اطلاعات و فرهنگ می خواهد که هفته رسانه های اجتماعی به عنوان زیر مجموعه قوه چهارم (رسانه ها) را در تقویم رسمی کشور بگنجاند".
خلوت گر خاطر نشان کرد که نی سه سال قبل برای اولین بار این خواسته را مطرح کرده بود؛ اما وزارت اطلاعات و فرهنگ تا هنوز توجهی به آن نکرده است.
خلوت گر بیان داشت: رسانه های اجتماعی به ویژه فیسبوک و تویتر در تحولات اخیر افغانستان همانند تشویق مردم برای شرکت در انتخابات و تحولات جهان مثل بهار عربی، رول اساسی بازی کرده است.
همچنین، رییس اجرایی نی یادآور شد که این نهاد به نمایندگی از افغانستان به سازمان ملل متحد نیز پیشنهاد کرده است؛ تا هفته ای را به عنوان هفته حمایت از رسانه های اجتماعی نامگذاری کند.
از سویی دیگر؛ جلال نورانی مشاور وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: رسانه های اجتماعی به ویژه فیسبوک طی سال های اخیر در افغانستان به طور انفجاری رشد کرده است.
او با اشاره بر جهت مثبت و منفی شبکه های اجتماعی، تصریح کرد: در صورتی که استفاده درست شود؛ فیسبوک یک وسیله مقدس است.
این در حالی است که در جریان برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در کشور، ریاست امنیت ملی به شورای امنیت ملی پیشنهاد کرده بود که فیسبوک برای مدت کوتاه مسدود شود.
ریاست امنیت ملی مدعی بود که تبلیغات منفی و مخرش از طریق فیسبوک منتشر می شود.
رییس جمهور کرزی با این پیشنهاد ریاست امنیت ملی مخالفت کرد.
استفاده از فیسبوک طی چند سال گذشته در افغانستان به صورت گسترده رایج شده و میلیون ها کاربر طوری از آن استفاده می کنند که این شبکه را به یک قدرت مجازی تبدیل کرده است.
عبدالله امینی- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین