۰

از روز جهانی صلیب سرخ در کابل یادبود به عمل آمد

چهارشنبه ۱۷ ثور ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۸
جمعیت افغانی هلال احمر از روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ در کابل یادبود به عمل آورد.
از روز جهانی صلیب سرخ در کابل یادبود به عمل آمد
جمعیت افغانی هلال احمر از روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ در کابل یادبود به عمل آورد.
به گزارش خبرگزاری جمهور، جمعیت هلال احمر افغانی با افتتاح هوتل آسمایی در کابل از روز جهانی نهضت بین المللی صلیب سرخ نیز تجلیل کرد.
فاطمه گیلانی، رییس عمومی هلال احمر افغانی در این محفل گفت: "۱۵۱ سال از تاسیس صلیب سرخ جهانی می گذرد و ما هر ساله از این روز تجلیل می کردیم؛ ولی امسال به احترام قربانیان سیلاب ها و زلزله، تنها یادبود به عمل می آوریم".
وی همچنین در مورد کمک های جامعه جهانی به قربانیان حوادث اخیر در کشور گفت: ۵۰ میلیون دالر صلیب سرخ چین کمک کرده است و یک تاجر اماراتی نیز وعده کمک ۱۲۵ هزار دالری به منظور ساختن خانه برای بیجا شدگان داده است.
به گفته خانم گیلانی؛ محموله کمک های هلال احمر ایران و ترکیه هم وارد کشور شده و همچنین عواید ۴ هفته گذشته و ۴ هفته آینده تکت ایثار نیز به آسیب دیدگان بدخشان اختصاص یافته است.
وی تاکید کرد: " از این به بعد، هر کمکی به اداره ما برسد؛ نگه داشته و به منظور ساخت خانه برای بیجاشدگان استفاده خواهد شد".
گفته می شود که قرار است حکومت برای بیجا شدگان بدخشان زمین توزیع کند و در ساختن شهرک جدید، آسیب دیدگان را یاری نماید.
در این محفل که در هوتل آسمایی برگزار شد؛ این هوتل نیز که زمین آن مربوط به هلال احمر افغانی است، افتتاح گردید.
خانم گیلانی در این مورد گفت: " زمین این هوتل مربوط به هلال احمر افغانی بوده و یک ارگان خصوصی در شراکت با هلال احمر افغانی این هوتل را ساخته که قرار است ۴۵ فیصد از عواید آن به حساب هلال احمر افغانی برسد".
وی با اشاره به اینکه یکی از دستاورد های این اداره از گذشته تا به حال در افغانستان رعایت و حفظ بی طرفی بوده؛ از حکومت آینده خواست تا استقلالیت جمعیت هلال احمر افغانی را حفظ کند.
هلال احمر افغانی در سال ۱۳۳۰ خورشیدی بر اساس فرمان شاه وقت با تدوین اساسنامه که حاوی مکلفیت ها و صلاحیت های این کانون خیریه بود؛ بعنوان یک ارگان خیریه ملی بی طرف، مستقل و رضاکار بنام جمعیت هلال احمرافغانی به رسمیت شناخته شد .
گفتنی است که روز جهانی نهضت بین اللملی صلیب سرخ مصادف است با تولد "هنری دونانت" موسس این نهضت بزرگ یعنی کمیته بین المللی صلیب سرخ در سال ۱۸۵۹ میلادی درشهر (سال فرینو) ایتالیا می باشد.
کشورهای مسلمان به دلیل مصلحت های دینی از پذیرش عنوان "صلیب سرخ" خودداری کردند؛ اما با پذیرفتن اصل این حرکت، نام این برنامه را "هلال احمر" نهادند که در سراسر کشورهای اسلامی به رسمیت شناخته شد.
سلطان عثمانی، امپراتور بلامنازع اکثریت کشورهای اسلامی در زمان خودش، عنوان "هلال احمر" یا "ماه سرخ" را انتخاب کرد.
فاطمه موسوی ــ کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین