>> جمهور - مردم افغانستان، دروغ های بی بی سی را باور نمی کنند!
 
۰

مردم افغانستان، دروغ های بی بی سی را باور نمی کنند!

سه شنبه ۲۲ قوس ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۵۰

اخیراً رییس جمهور کرزی با انتقاد از  بی بی سی به دلیل آنچه که ایشان آنرا القای ناتوانی دولت خوانده، این رسانه را متهم به شایعه پراکنی در خصوص احتمال جنگ داخلی پس از خروج نیروهای خارجی در افغانستان کرده است.
کرزی طی سخنانی در روز جهانی مبارزه با فساد اداری گفت:"رسانه های غربی به اندازه ای ناتوانی دولت را القا می کنند که حتی احتمال جنگ داخلی بعد از خروج نیروهای خارجی را درافغانستان مطرح می کنند."
همچنین کرزی تاکید کرد که عدم اطمینان ماموران دولت نسبت به آینده،سوء استفاده مقامات دولتی از مقام شان و "تبلیغات سوء" رسانه های غربی، از دلایل اصلی ایجاد یاس در افغانستان و افزایش فساد اداری شده است.
نشر مصاحبه رهبر گروه تروریستی جنگوی از جانب بی بی سی، که به عقیده آگاهان سیاسی این گروه وجود خارجی و پیشنه ای در افغانستان ندارد یکی از موارد دیگری بود که واکنش های متعددی را در افغانستان به دنبال داشت و برخی از کارشناسان، این مصاحبه را دسیسه تازه برای ایجاد تفرقه میان مذاهب در کشور دانستند.
محمدعلی رضوانی؛ روزنامه نگار و آگاه امور سیاسی درباره متهم شدن بی بی سی از جانب رییس جمهور کرزی به القای ناتوانی دولت، به خبرنگار جمهور گفت:"رییس جمهور کرزی بجای اینکه رسانه ها را متهم کند، به اداره های دولتی مراجعه نموده و به فساد وسیعی که وجود دارد توجه داشته باشد."
به  گفته وی، کرزی می خواهد با انتقاد از رسانه ها بار اندازی کند و مسئولیتی که در برابر مردم افغانستان دارد را این گونه از دوشش کمتر نماید.
این تحلیلگر با انتقاد از نشر مصاحبه بی بی سی درباره لشکر جنگوی گفت:"لشکری بنام جنگوی، در افغانستان پیشنه تاریخی نداشته و شخصی بنام علی شیر خدا نیز بعنوان رهبر این گروه وجود خارجی نداشته است و نشر این گزارش مردم افغانستان را متوجه این موضوع می سازد که تحت تاثیر هر صحبت و گزارشی که دور از واقعیت باشد قرار نگیرند."
وی در ادامه به رسانه ها، بخصوص بی بی سی توصیه نموده تا صحبت هایی که دور از واقعیت بوده و موثق نیستند را نباید در ذهن مردم جا دهند؛ زیرا پیروان مذاهب مختلف در افغانستان از سال ها بدین سو با هماهنگی زندگی نموده اند و این موضوعات مورد قبول مردم نخواهد بود.
رضوانی خاطر نشان ساخت که افغانستان در وضعیت کنونی دچار تشویش ذهنیت ها و تبلیغات گوناگون شده است؛ اما به هیچ عنوان مردم افغانستان این دروغ ها را باور نمی کنند  و بی بی سی نیز باید برای گرفتن و نشر اخبارش ابتدا باید موثق و دقیق بودن خبر را در نظر بگیرد و بر این موضوع تاکید داشته باشد.
همچنین محمد زبیر شفیقی؛ روزنامه نگار و آگاه امور سیاسی نیز اظهارات رییس جمهور کرزی درباره رسانه های غربی و بخصوص بی بی سی را بر حق دانسته و به خبرنگار جمهور گفت:"از یک سال  بدین سو، مقامات غربی و رسانه های مورد حمایت آنان تلاش دارند با شایعه پراکنی ذهنیت عامه را با احتمال جنگ های داخلی پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان مغشوش نمایند."
آقای شفیقی نشر مصاحبه رهبر لشکر جنگوی در افغانستان را از جانب بی بی سی توطئه غربی ها برای ایجاد بحران ها  و افزایش ناامنی ها عنوان نموده و گفت:"نشر این موضوع از بی بی سی با توجه به اینکه این گروه برای مردم افغانستان ناشناخته است، ساختگی و به دور از واقعیت بوده و تنها از طرف بی بی سی این موضوع تایید شده است.
این آگاه امور سیاسی معتقد است که نشر مصاحبه رهبر جنگوی موضوعی برنامه ریزی شده از جانب غرب برای ایجاد تفرقه میان مذاهب و سوق دادن مردم به طرف جنگ های مذهبی و قومی در افغانستان است.
همچنین وی تاکید کرد که غربی ها تلا ش دارند تا با نشر چنین گزارش هایی اختلافات مذهبی، سمتی و قومی را در افغانستان دامن بزنند تا بحران ها و ناامنی ها افزایش یافته و در نهایت افغانستان را به سوی تجزیه سوق دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین