۰

غور عرصه تازه خلافت وحشت داعش

چهارشنبه ۵ عقرب ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۳۰
داعش و تروریست های همسو با تفکر منحط و شیطانی وهابیت، تنها عوامل این فاجعه ها و جنایت ها نیستند؛ بلکه دولت محلی و مرکزی نیز در این مورد، مسؤول است؛ زیرا....
غور عرصه تازه خلافت وحشت داعش


منابع محلی ولایت غور در مرکز افغانستان اعلام کردند که نیروهای داعش، دست کم ۲۸ غیر نظامی را در این ولایت کشته‌اند.
غلام ناصر خاضع؛ والی غور گفت که روزسه‌شنبه نیروهای داعش در شمال دشت "کاسی" ولایت غور که تحت کنترل دولت است می‌خواستند که سه رمه گوسفند مردم محل را با خود ببرند که با نیروهای امنیتی و مردم محل درگیر شدند.
او گفت که نیروهای داعش وقتی که می‌خواستند رمه‌ها را ببرند شماری از مردم محلی را نیز با خود بردند.
او گفت که شب گذشته، داعش مردم غیرنظامی را کشته و اکنون قرار است که اجساد کشته شدگان به مرکز غور منتقل شود.
به گفته آقای خاضع قربانیان شامل کودکان و بین ۲۸ الی ۳۳ نفر هستند.

والی غور شمار افراد داعش را حدود ۲۰ الی ۳۰ نفر اعلام کرده و گفت که آنان "مشغول راهزنی و سرقت هستند."
به گفته آقای خاضع این افراد مسئول قتل ۱۴ مسافر هستند که حدود یک سال قبل در ولایت غور کشته شدند.

این اقدام هیچ معنا، پیام و پیامد دیگری جز گسترش وحشت و افشاندن تخم ترس و هراس سنگین ناشی از خلافت وحشت گروه تروریستی داعش در مناطق مرکزی افغانستان ندارد.

غیرنظامیان بی دفاعی که تمام هستی و دارایی شان، رمه های گوسفند و مراتع زراعی شان است، برای تحقق این ایده شوم و شیطانی، آسان ترین و دست یافتنی ترین هدف محسوب می شوند؛ کسانی که نه دولت از آنها حمایت می کند و نه دشمن بی رحم، به منظور دست یافتن به اهدافش از قربانی کردن فاجعه آمیز آنان، دریغ و درنگ می نماید.

این در حالی است که به گفته والی غور، شمار تروریست هایی که اقدام به این عمل جنایتکارانه و هولناک کرده اند، تنها ۲۰ یا ۳۰ نفر بوده اند. آنها همچنین این افراد را از منطقه تحت کنترل نیروهای دولتی، با خود برده اند. از جانب دیگر، تروریستها پیش از این نیز جنایات مشابهی را برضد غیرنظامیان بی گناه در غور، از جمله کشتار فاجعه بار ۱۴ مسافر بی گناه در مسیر غور- کابل را مرتکب شده اند؛ بنابراین، داعش و تروریست های همسو با تفکر منحط و شیطانی وهابیت، تنها عوامل این فاجعه ها و جنایت ها نیستند؛ بلکه دولت محلی و مرکزی نیز در این مورد، مسؤول است؛ زیرا علیرغم درک شرایط امنیتی اسفبار حاکم بر غور و مردم فقیر و بی دفاع این ولایت محروم و با وجود شمار اندک تروریست هایی که اقدام به آفرینش این جنایت های مهیب و هولناک می کنند، هیچ اقدام مؤثری انجام نمی دهد.

چه، اگر غیر از این بود مهار و سرکوب و انهدام چند ده تروریست بی پشتوانه و متواری در غور، کاری نیست که از دولتی دارای صدها هزار نیروی امنیتی و برخوردار از حمایت های وسیع پیشرفته ترین ارتش های شرقی و غربی برنیاید؛ مگر آنکه در پشت پرده، سیاست پنهانی دیگری در جریان باشد؛ سیاستی که لازمه تحقق عملی آن، گسترش روزافزون دامنه خلافت وحشت داعش از طریق ریخته شدن خون غیر نظامیان بی شمار در محروم ترین مناطق افغانستان باشد.

دولت اگر در مقابل صیانت از جان و مال شهروندان کشور، احساس مسؤولیت می کند و تأمین امنیت مردم را اصلی ترین وظیفه خود می داند، با بروز فاجعه مهیب و هولناک اخیر در غور، می بایست فورا مقام های محلی مسلط بر این ولایت را مورد مؤاخذه و محاکمه قرار دهد و فرماندهان نظامی و امنیتی مستقر در غور را به دلیل اهمال و غفلت وظیفه ای، توبیخ و مجازات کند. اینها کمترین انتظاراتی است که از یک دولت قانونمند و مدافع جان و مال مردم می رود؛ اما با دریغ و درد که تجربه های تلخ و ناامیدکننده موجود در این زمینه، هیچ اتفاقی را در این باره نوید نمی دهد؛ بلکه بالعکس در بسیاری از موارد، واکنش دولت های محلی و مرکزی در برابر بروز اینگونه فجایع و جنایت ها به اندازه ای وقیحانه و غیر اصولی بوده است که حتی این گمانه تقویت می شود که اتهامات اخیر جنرال دوستم، کاملا درست است و دست های نیرومندی در درون دستگاه های دولت و کانون مرکزی قدرت، عامدانه و با جدیت، برای پیشبرد پروژه سلطه تروریزم تکفیری و گسترش دامنه خلافت وحشت آن، تلاش و مبارزه می کنند.
عبدالمتین فرهمند- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین