۰

جمعه خونین جهان؛ داعش در صدد فتح قلمروهای تازه

محمدرضا امینی
يکشنبه ۲۴ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۳
فرانسه تاوان سنگینی پس داد؛ اما هزینه های آن، هزاران بار کمتر از مصایب مردمان سوریه و عراق و افغانستان و لیبی و یمن و لبنان و... بود؛ مصایبی که مستقیما برایند سیاست های تروریست پرور غرب از جمله فرانسه است.
جمعه خونین جهان؛ داعش در صدد فتح قلمروهای تازه


‌در پاریس حمله های زنجیره ای و هماهنگ داعش، جان دست کم ۱۶۰ نفر را گرفت و ده ها تن دیگر را زخمی کرد.
افزون بر این، داعش مسؤولیت دو انفجار تروریستی در منطقه برج البراجنه در حومه جنوبی بیروت را نیز بر عهده گرفت.
دو انتحاری با فاصله چند دقیقه خود را در دو منطقه در برج البراجنه منفجر کردند. بر اثر این انفجارها دست کم ۴۵ نفر کشته و ۲۰۰ نفر زخمی شدند. انفجارهای مشابهی در عراق و یمن رخ دادند.
همزمان گروه تروریستی داعش در ویدئویی تازه، روسیه را به حملاتی در آینده بسیار نزدیک تهدید و تاکید کرد که "جوی های خون" در روسیه به راه خواهد انداخت.
بخش رسانه ای گروه داعش در فایلی ویدئویی به زبان روسی، مسکو را به حملاتی شدید در آینده ای بسیار نزدیک تهدید کرد.
این در حالی است که این گروه تروریستی پیش از این نیز روسیه و امریکا را به دلیل بمباران پایگاه هایش تهدید کرده بود.

با این حساب، به نظر می رسد تروریزم دست پرورده غرب، در ابعادی جهانی اعلام جنگ داده است.
وضعیت در سراسر جهان به ویژه کشورهای امن غربی به شدت آشفته است. مردم و دولت های حاکم در شوک و شگفتی به سر می برند.

پاریس بعد از جنگ جهانی دوم، شاهد کشتاری به این وسعت و قدرت نبوده است. هماهنگی زنجیره ای و سازمان دهی شده حمله های پاریس، بیروت، عراق و یمن و انتساب همه آنها به داعش به علاوه انتشار ویدیوی تهدیدآمیزی از سوی این گروه بر علیه روسیه، پیام نگران کننده ای برای امنیت و صلح بین المللی محسوب می شود.

جهان وارد مرحله خطرناکی شده است. تعبیر تولد یک ۱۱ سپتامبر دیگر برای تشبیه و توصیف کشتارهای پاریس، پر بیجا نیست.

فرانسه وعده پاسخی سخت و بی امان را داده است. کشورهای دیگر غربی نیز از هم اکنون برای همراهی فرانسه در تحقق این وعده، اعلام آمادگی کرده اند.
با این حساب، آیا فصل جدیدی از جنگ در منطقه خاور میانه در راه است؟

هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست؛ اما چشم ها نگران آینده ای هولناک است. از اسلام هراسی فراگیر در سراسر اروپا و قدرت گیری جریان های راست افراطی و فاشیست های ملی گرا بر علیه مسلمانان تا وضعیت وخیمی که احتمالا در انتظار صدها هزار پناهجوی مسلمان در کشورهای اروپایی خواهد بود.
خاورمیانه همچنان کانون خبرهای داغ باقی خواهد ماند.

ارتباط سازمانی حملات بیروت، بغداد و یمن با آنچه در پاریس رخ داد، این نگرانی را در ابعادی چندین برابر تشدید کرده است که برنامه ای برای توسعه جنگ در خاور میانه روی دست است؛ پروژه ای که مرحله اول آن در پی بروز حوادث ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در امریکا کلید خورد.
این بار اما فرانسه نقش قربانی بزرگ را بازی کرده است.

اینکه استراتژيست های رویکرد تهاجمی و انتقام جویانه غرب در کشورهای اسلامی، خون هر پاریسی را برابر با چندهزار مسلمان ساکن خاور میانه محاسبه خواهند کرد، مساله ای است که از هم اکنون احتمال برخورد جنون آمیز، احساسی و بی ملاحظه با این رویداد را به یک معمای مبهم و پیچیده و در عین حال ترسناک تبدیل کرده است.

ابعاد جنایات پاریس به گونه ای است که در حال حاضر، هیچ کس نمی تواند سران فرانسوی را به دلیل سیاست های دوگانه شان در قبال تروریزم و ضد تروریزم، مورد ملامت و سرزنش قرار دهد.

حتی در پیامی که بشار اسد؛ رییس جمهوری سوریه نیز در این زمینه صادر کرد، برخلاف انتظار، مواضع فرانسه در حمایت از تروریزم ضد سوری به چالش گرفته نشد.

آقای اسد، به سادگی حملات پاریس را محکوم کرد و به مردم و رییس جمهوری فرانسه تسلیت گفت. او البته گفت که آنچه در پاریس اتفاق افتاد، سوریه از بیش از پنج سال پیش با آن دست و پنجه نرم می کند.
اما هم او و هم همتای فرانسوی اش می دانند که اکنون بیش از ۲۰۰۰ فرانسوی در صفوف داعش در سوریه می جنگند.
پاریس نسبت به حضور این افراد، بی اطلاع نیست؛ اما همچنان به حمایت خود از تروریزم به منظور براندازی بشار اسد، تاکید کرده است.

اکنون همان هایی که با استفاده از کمک کشورهایی مانند فرانسه، فربه و پروار و پرقدرت شده اند، به اندازه ای بزرگ شده اند که می توانند حامیان شان را نیز ببلعند و آماج قرار دهند.

فرانسه تاوان سنگینی پس داد؛ اما هزینه های آن، هزاران بار کمتر از مصایب مردمان سوریه و عراق و افغانستان و لیبی و یمن و لبنان و... بود؛ مصایبی که مستقیما برایند سیاست های تروریست پرور غرب از جمله فرانسه است.
انتظار می رود حملات پاریس و جنگ جهانی داعش، حامیان تروریزم را یکبار برای همیشه به این نتیجه برساند که تروریزم، ابزار امن و حربه مطمئنی نیست، حتی اگر به منظور براندازی بشار اسد به کار گرفته شود!

محمدرضا امینی- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین