۰

چه اقداماتی پس از کشف تقلب انجام شوند؟

سه شنبه ۳۱ سرطان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۷
چه اقداماتی پس از کشف تقلب انجام شوند؟

براساس مذاکراتی که میان تیمهای رقیب انجام شده بود، توافق شده بود که هر روزه حدود یک هزار صندوق مورد باز شماری قرار بگیرد تا در جریان سه هفته پروسه باز شماری آرا خاتمه پیدا کند، اما عملا دیدیم که چنین نشد.
ابتدا جریان شمارش به بهانه نرسیدن بازرسان بین المللی با دوسه روز تاخیر آغاز یافت و پس از آن در مدت سه روز تنها حدود (۲۶۰) صندوق باز شماری شد که اگر با چنین سرعتی کارها پیش برود باید تا سال دیگر انتظار بکشیم.
تازه در همان آغاز کار و بدون رسیدن نوبت به ولایاتی چون پکتیا، پکتیکا، کنر و میدان وردک که گمان بیشترین تقلب در آنها میرفت، ناظران داخلی و خارجی متوجه شدند که حجم تقلب در سایر ولایات نیز دور از تصور بوده است .
گزارش ها حاکی از آن است که پس از انتقال صندوق های رای دهی از ولایات متذکره، ناظران متوجه شده اند که اکثر صندوقها از اوراق خالی بوده و در بعضی از آنها تعداد بسیار کمی ورق وجود داشته است که حکایت از میزان اشتراک بسیار اندک مردم آن سامان داشته و کسانی در دفتر مرکزی عمدا نتایج ولایات فوق را چندین برابر نشان داده اند.
اکنون که عمق فاجعه آشکار شده است و جهانیان وسعت و اندازه این تقلب آشکار و مهندسی شده را دریافته اند، و آفتاب بر سیاهکاری متقلبان تابیده است، رهبری تیم اصلاحات و همگرایی باید برای اعتماد و اعتبار از دست رفته مردم اقدامات چندی را روی دست بگیرد و گرنه برای همیشه فاتحه دموکراسی و حکومت مردمی را در کشور بخواند.
۱- تمامی کسانی که در این تقلب سازمان یافته دست داشته اند،( کارمندان دفتر مرکزی کمیسیون انتخابات و کارمندان محلی و موقتی آن) شناسایی و به دادگاه معرفی شوند و به جرم این خیانت بزرگ به اشد مجازات محکوم گردند تا سبب عبرت آیندگان شوند و نیز اعتماد مردم به حکومت باز گردد.
۲- پس از تشکیل حکومت جدید توزیع شناسنامه های الکترونیکی در اولویت کاری حکومت قرار گیرد که میزان جمعیت هر واحد اداری و در کل جمعیت کشور بصورت دقیق معلوم شود تا در انتخابات آینده برای هر واحد اداری مطابق جمعیت همان منطقه برگه های رای دهی فرستاده شود.
۳- سیستم جدید رای دهی بجای سیستم فعلی جایگزین شود و طوری عیار شود که هیچکس قادر به تغییر نتیجه آن نشود و نتیجه بصورت آنی و آنلاین به نمایش گذاشته شود تا درپایان ساعات رأیگیری نتیجه هم مشخص گردد.
۴- اگر امکان داشته باشد بجای اوراق از سیستم پیشرفته بایمیتریکی استفاده شود که هیچکس قادر نباشد دوباره و سه باره رای بدهد.
۵- ممکن است گروهی در روزهای آینده نیز برای جلوگیری از آشکار شدن حجم بیشتر تقلب ها و دستبردهای شان به آرای مردم کارشکنی نموده و پروسه را مختل سازند؛ به همین دلیل ناظرین با هوشیاری بیشتری عمل نموده و تسلیم غوغاسالاری و هیاهوی برخاسته از آن نشده و با قاطعیت بیشتر تا ختم پروسه به کارش ادامه دهد.
اگر تذکره الکترونیکی توزیع نشود و یک سیستم کارآمد و مطابق شرایط روز روی دست گرفته نشود و همچنین خیانتکاران به محکمه کشانیده نشوند، دیگر هیچکسی بالای حکومت آینده ما اعتماد نکرده و برای تعیین سرنوشت شان به پای صندوق های رایدهی حاضر نخواهند شد. در آن صورت باید به عمر حکومت مردمی در کشور پایان داد و منتظر آنارشی و ملوک الطوایفی در سرزمین خود باشیم.
سیدهدایت الله هاشمی- خبرگزاری جمهور

نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین